Zumba

En bild från ett samarbete jag gjorde tillsammans med butiken Valdy i höstas. Om ni bor i Åkersberga rekommenderar jag butiken starkt! Så otroligt mysig och världens bästa service ;)

Hej babes! Hur mår ni? Jag mår i alla fall helt okej! Har hela dagen haft ett tryck i huvudet som aldrig vill ge med sig. Hoppas inte det är en knack på dörren av pappas förkylning han har haft i ett par dagar. Skulle vara så tråkigt om man blev sjuk nu liksom... Men vad kan man göra mer än att vänta och se?

Nu har halva veckan gått och nu är det bara nedförsbacke som gäller. Tro det eller ej, snart är det ju faktiskt helg! Tror allt handlar om inställning när det kommer till skola eller jobbet. Jag brukar ta en dag i taget med en liten "reminder" som påminner mig om att för varje dag som går, så är jag en dag närmare helg :-) Funkar oftast men inte alltid haha!

Ska strax åka ner till gymmet då jag och Vilma har bokat in ett Zumba pass. Hur kul? Gick på det för något år sedan och man kan ju inget annat än vara glad och svettig när man lämnar lokalen en timme senare. Tror det är precis vad jag behöver nu faktiskt!

I skrivande stund håller jag även på att planera inför en Challenge jag tänkte haka på. Håll utkik så uppdaterar jag er om det snart.

PUSS!Gillar

Kommentarer