Work work work

God morgon babes!
Eller morgon.. Jag har varit vaken sen 5.30 haha ;-)
Flög nämligen hem igår och kastades direkt tillbaka till verkligheten då jag jobbar hela helgen. Skönt på ett sätt att få komma tillbaka till lite rutiner igen men jag var ju lagom trött när klockan ringde som ni säkert förstår...
Satt och redigerade klart sista marbella vloggen igår på flyget men tvekar på om jag verkligen ska lägga ut den. Dum som jag är så filmade jag bara halva dagen de 4 sista dagarna så gjorde mitt bästa för att få ihop klippen i en och samma video! Men det blev ju rätt hackigt och "hoppigt" så vi får se hur jag gör! Kanske är bättre än ingen video alls?
Slutar klockan tre idag och tänkte därefter åka och träna. Har verkligen saknar att träna på gymmet! Har varit helt underbart med alla powerwalks och springturer vid stranden men har ändå saknat gymmet lite grann. Blir så himla peppad av att se andra människor som kämpar och sliter på gymmet haha!
Efter gymmet blir det nog plugg för min del. Har en hel del att göra då jag knappt gjorde något när jag var borta. Välbehövligt var det dock<3
Nej hörrni! Nu är min rast slut... Back to work!


​Hur snygg var inte den här tröjan? Fyndade den på marknaden för typ 100 kr! Hur najs? Som pricken över i:et så var den även super skön. Härlig kombo va? :-)

Gillar

Kommentarer