WORK WORK WORK

Hej onsdag.
Helt galet vad veckodagarna bara rinner iväg hela tiden. Men det måste väl ändå vara ett tecken på att jag har roligt?
Igår hade jag en riktig jobb-dag. Vaknade tidigt, åt frukost och spelade in ett storysamarbete. Humöret var inte på topp då jag hade ont om tid och var det inte dammsugaren som plötsligt sattes på mitt under inspelningen så var det mamma och pappa som pratade i bakgrunden. Ja ni fattar. Men tillslut fick jag till det ;-)
Vid halv 12 åkte jag och mötte upp Sophie och så fotade vi i några timmar. Hon frågade mig för någon vecka sedan om jag inte kunde knäppa lite bilder på henne och jag blev så glad. Älskar ju sånt! Sophie är dessutom så ball och cool på alla sätt och vis och bilderna tycker jag blev hur bra som helst!
Jag kom sen hem vid fem, gjorde mig en kopp kaffe och satt sen och jobbade framför datorn fram tills 22. Fick nästan klart allt som jag skrivit på min "to-do-list" och det jag inte hann med ska jag ta itu med idag.

I skrivande stund sitter jag med en kopp kaffe bredvid mig på ett café i stan. Åkte in hit redan tidigt imorse för att svänga förbi Skobranschrådet som hade pressdag idag. Hittade ett nytt skomärke som blev en ny favorit, nämligen Billi Bi.
Ska strax röra mig mot Body Buddy för en lunch med Frida. Därefter blir det träning och sen ännu mer jobb.

Gillar

Kommentarer