Work on the weekend

Hej loves! Hoppas ni mår jätte bra!

ÄNTLIGEN helg säger jag bara! Som jag har längta trots att det inte betyder ledighet för min del! Ställde nämligen klockan på halv 8 imorse för att gå upp och plugga. Gjorde en stor kopp te till mig själv och hann knappt plugga i 20 min innan magen började kurra haha.. så det blev inte så mycket plugg som blev gjort. Jaja, gjorde ett försök i alla fall!

Gjorde i ordning mig och åkte sedan hem till Stella för att plåta ett samarbete. Kampanjen släppt redan nästa vecka och jag är råtaggad! Tror bilderna blev toppen ;-)

Åkte sedan hem, slängde i mig en snabb lunch och därefter åkte jag och Danne runt halva Stockholm för att leta efter en speciell förg jag vill ha till min färg. Efter 3 olika butiker så hittade vi tillslut en i Märsta som sålde färgen! Så nu blir det hem och byta om för att sedan visa vad man går för haha. Har snackat om att måla om mitt rum såååå länge och är så stolt över att jag ÄNTLIGEN tar tag i det. Lovar att visa er före-och efter bilder när allt är klart. Vloggar dessutom både idag och imorn så ni ska få följa med mig under hela den här processen på youtube ;-)

NU: byta om och börja måla. Ikväll blir det taco mys och Melodifestivalen! Peg är med som låtskrivare till Sigrid Berntsson så jag är riktigt peppad!!

KRAM PÅ ER <3

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer