WILLIAMSBURG & PILATES

God morgon från en tjej som varit vaken sen 3.30 haha.. Klockan 5 gav jag upp så varför inte sätta sig och jobba lite?
Igår spenderade jag och Philippa hela dagen tillsammans<3 Vi åkte först till Williamsburg där vi strosade runt i lite butiker i någon timme. Jag hittade ett par träningstights från Lululemon som fick åka med hem TROTS att jag har en shoppingfri månad. Jag vet, kunde inte slita mig!!!
Det var första gången jag var i Williamsburg och jag måste verkligen säga att det var ett så mysigt område!

Vi åkte sen vidare in mot SoHo där vi satte oss på By Chloe och tog en lunch. Jag beställde in en taco-sallad som var helt vegansk och VÄLDIGT god. Tips!

Direkt från lunchen gick vi vidare och mötte upp Harrison på en kaffe. Det var ett helt år sen sist jag träffade honom så det var kul att få prata ikapp. Älskar verkligen att Philippa och Harrison har en så fin relation till varandra trots att dom är Ex. Fint liksom <3

Såhär såg jag ut dagen till ära. Stickad tröja från Ivyrevel!

Vi gick sen vidare till SLT SoHo som är en pilatesanläggning som Philippa brukar gå till. Det var första gången jag tränade Pilates och HERRE JÄVLAR var svårt det var. Som ni vet så tränar jag regelbundet och känner mig rätt stark i kroppen men det här var verkligen en helt ny nivå. Fick liksom mjölksyra i muskler jag inte ens visste att jag hade haha.. Skulle verkligen vilja träna lite mer sånt här när jag kommer till Stockholm igen för att variera och utmana kroppen lite. Vi får se!

Vi blev sen sugna på Italienskt och fick med Philippas två roommates Chloe och Bella.

Efter några vändor mellan olika restauranger fick vi tillslut bord på Fiat Café där vi beställde in tre pastarätter att dela på. Galet gott!

Planen var sen att gå ut men alla var väldigt trötta så vi drog hem istället. Vilka partypinglor va, haha???!

Jag och Philippa tände lite ljus och satte på ett avsnitt Gossip Girl. Mysigt va?
Tror inte ens vi hann se klart hela innan vi båda slocknade, ahah...

Gillar

Kommentarer