WAY OUT WEST DAG 2

Det var fredag och jag vaknade upp till ett soligt Göteborg!
Vi åt frukost på ett café runt hörnet och strosade sedan runt i fina Göteborg i väntan på att vårt hotellrum skulle bli klart!

Vi hade så tur med vädret både torsdag och fredag då det var sol båda dagarna trots att väderprognosen sa regn. Uppskattade Göteborg så mycket! Måste åka hit oftare på en weekend. Så mysigt att få komma iväg till lite nytt <3

Vi besökte både Broadway & Sons och Beyond Retro och jag köpte med mig en kavaj och en grå crew neck. Har lovat mig själv att bli bättre på att köpa vintage och tänka mer hållbart när jag köper kläder. Kommer ett separat inlägg om det på måndag!

Vid två checkade vi in på Radisson Blue och möttes av detta, härligt va?

Jag köpte även med mig en sallad från Jos som tyvärr inte var så god... Så kan det gå!

Jag, Emmy och Philippa hade sedan en live på min instagram medan vi fixade oss. Såg ni den? Har i alla fall kommit fram till att jag borde göra lite sånt oftare. Älskar verkligen att prata med er <3 Borde även göra lite mer frågestunder på Instagram och uppdatera min story med lite "in the moment bilder". Vad tror ni om det?

Här ser ni kavajen jag köpte från Beyond Retro och jeansen kommer ifrån H&M (mina favoriter som ni vet).

Efter lite bubbel var vi redo att inta festivalområdet! Jag slängde även på mig ett gammalt linne från BikBok som legat gömd i garderoben. Passade till min ögonskugga ;-)

Sen dansade vi återigen och sjöng oss hesa till Maggio. Det är ju sån nostalgi att höra hennes låtar. Så mycket minnen man har till varenda en av dom. Väldigt kul att se henne live dessutom!

Imorse vaknade vi upp till att regnet smattrade mot rutan. Eller rättare sagt- vi vakande av att alarmet ringde men det lät bättre med regnet ;-)
Vi packade ihop våra väskor och traskade sedan ner mot frukosbuffén.

Frukostbuffé kan ju typ vara det bästa som finns, eller hur?

När vi fått lite mat i magen så började vår roadtrip hem igen. Vi lyssnade på gamla godingar och några avsnitt av Pillowtalk med Peg och Penny. Mysigt att köra hem i regnet tycker jag!
Vi kom till Stockholm igen vid tre-tiden och sen dess har jag bara duschat och sedan slappat i soffan. Ska strax hänga upp en tvätt som precis blivit klar och sedan börja laga en chrevré sallad. Blir nog en tidig kväll för imorgon fyller jag år!!!!!

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Så fina bilder! Älskar blazern!
nouw.com/amandalarssons
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså wow, wow, wow!! ÄLSKAR dina bilder!!
nouw.com/matildaberlin