Vill ha förändring typ NU?!

Inspiration

Hej fina ni!

Är så inne på någon slags förändring angående mitt hår. Har alltid ett "förändringsbehov" när våren börjar visa sig. Känns som en nystart på något sätt..?! Förra året bestämde jag mig en morgon för att klippa lugg och direkt efter skolan, samma dag, gick jag till första lediga frissa. Är verkligen impuls-tjejen i dessa lägen..!


Saknar verkligen mitt blonda hår som jag hade för lite mer än ett år sedan. Är så sjukt inne på att gå mot det ljusa håller igen men minns verkligen hur jobbigt det var att varannan månad färga utväxten då det hade bildats en motorväg mitt på huvudet...

...men så kom kära Wilma på lösningen (trumvirvel....) att köra någon slags balayage för att få en blond touch på håret samtidigt som utväxten inte blir till ett elände! Tycker det var en rätt klockren lösning! Har förut haft en typ av ombre men i och med att jag klippte av halva håret i höstas så följde ju nästan allt det blonda med i soptunnan.

Precis som på bilderna ovan funderar jag på en kall-blond nyans och kanske med en blond slinga längst fram i luggen för att verkligen ge intryck av den blonda färgen (kolla bilden till höger). Vad tycker ni? Ska jag köra?

Gillar

Kommentarer