VI ÄR FRAMME

​Hej fina hjärtan! 
Hoppas allt är bra med er <3 Efter att ha stresspackat i sista sekund (brukar alltid vara ute i god tid) så bar det av mot Arlanda och Cypern. Kolla vilken utsikt det bjöds på sista 30 minutrarna av flygresan. Så fint!
För första gången någonsin var jag även lite "flygrädd" vid start. Det var väldigt mycket turbulens 20 första minutrarna och det kändes inge bra alls. Gick i alla fall över sedan, tack och lov!​​

Idag gick jag och Danne upp vid 8 för frukost. Efter frukosten satt jag i hela 3 (!!) timmar och försökte ladda upp min lollapalooza vlogg men varje gång stod det "FAILED". I skrivande stund sitter jag fortfarande och försöker få upp videon... SUCK!
I vilket fall som helst så gav jag upp vid 11 och vi bestämde oss att gå till Nissi Beach som vi trodde låg runt hörnet men som var en 25 minuters promenad bort haha... Lite motion skadar ju aldrig ;-) Värt var det i alla fall, kolla bara vattnet!!!

Sedan dess har jag och Danne bara legat på stranden, lyssnat på podd och musik och spelat Yatzy. Det gick helt galet bra för mig denna omgången då jag fick yatzy hela tre gånger under samma spel och i princip bara femmor och sexor haha.. Danne var mindre glad ;-)
Vid åtta kommer min vän Matilda och plockar upp mig och Danne så ska vi äta på resturang! Matilda jobbar här på Cypern som träningsinstruktör så ska bli så himla kul att träffa henne igen efter tre månader ifrån varandra<3

PUSS & KRAM!

Gillar

Kommentarer

juliahjelm
juliahjelm,
Låter som en härlig dag. Ska bli kul att läsa om Cypern nu framöver då jag själv ska dit om ett par veckor <3 Kram fina
nouw.com/juliahjelm