VECKANS PLANER

Foto: Ellen Waldton

Äntligen måndag, eller vad säger ni? Sov riktigt dåligt inatt. Mitt rum var en riktig ångbastu så vaknade flera gånger... Måste införskaffa mig en fläkt! Har nu suttit i snart 5 timmar och kollat kläder på internet. Inte klickat hem något än men har fyndat rejält vill jag lova ;) Föredrar fortfarande att shoppa kläder i butik men blev lite sugen nu när det finns så mycket fint på alla hemsidor.
Vad gäller veckans planer så är jag ledig från skolan ända fram till fredag då jag äntligen får gå på ett efterlängtat sommarlov. Har därför laddat upp veckan med massvis av roliga planer!
MÅNDAG:
Bara en chilldag för min del. Sola & gym är det som står på dagens agendan, SKÖNT!

TISDAG:
Akupunktur hos min kinesiolog kl 12.00 därefter blir det fika med en vän som jag inte träffat på länge!
Min kusin Philippa landar dessutom i Sverige så förmodligen ska jag hänga lite med henne också <3

ONSDAG:
Dagen är just nu fri från planer men på kvällen ska jag in till stan för att fira Pegs release av hennes fantastiska låt "Loafers". Detta ska göra tillsammans med massa härliga människor och släkt!

TORSDAG:
Har ett spännande möte inbokat klockan 13.00 inne i stan. Berättar mer om det senare.

FREDAG:
Skolavslutning följt av lunch och poolhäng med mitt tjejgäng i klassen. Ska bli riktigt mysigt!

Ungefär sådär ser veckans planer ut! Är super laddad! Uppdaterar er senare med helgens planer <3 Ha en fin start på veckan!

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer

Astrid
,
hej, jag undrar vilken linje du går på gymnasiet och hur det går för dig i skolan. Skriv gärna för och nackdelar med just linjen du går på. Vill gärna veta vilken skola du går på och vart den ligger. Bor själv i stockholm skulle vara kul att höra. Tycker om din blogg jätte mycket!! Kram