VECKANS PLANER

Tisdag

Dagens planer är först och främst att få in en "jobb-morgon". Gå igenom mailen, blogga, ja ni vet!
Vid 10 ska jag och D till gymmet för att köra cirkel-passet jag la upp för några dagar sen! Första året jag och D var tillsammans så tränade vi väldigt mycket tillsammans men det ör något vi blivit sämre på nu så jag är väldigt taggad på det!
Jag har sen lite paket att hämta ut och skulle därefter vilja spela in en osponsrad haul till min YouTube kanal. Skulle ni vilja det?
Jag och D firar även 3 år idag (så mysigt) så vi har bokat bord på Pane Vino ikväll där det blir tryffelpasta, bubbel och mys <3

Onsdag

Klockan 9 har jag en inbokad frisörtid för klipp och sling. Jag brukar alltid ringa i sista sekund till min vanliga frisör och brukar alltid ha tur och få tid men nu hade hon inte tid förrän i augusti och mitt hår behöver uppfräschning ASAP. Därav ska jag till en ny frisör som min vän var hos och blev super nöjd! Så jag hoppas att jag också blir det!
I övrigt blir det nog en chill-dag! Möjligtvis att jag släpar fötterna till gymmet. Får se om jag orkar helt enkelt ;-)

Torsdag

På torsdag ska jag träffa underbara @ellenwaldton för att fota! Det var ett bra tag sen sist och jag längtar så mycket till att få hänga med henne igen <3
Ska även fixa naglarna då dom börjar bli alldeles för långa!

Fredag

På fredag smäller det då det är dags för LOLLAPALOOZA! Gissa om jag är taggad, haha..
Jag ska dit tillsammans med Philippa och Ella och JAG VET att vi kommer ha det så himla kul. Billie Eilish, Travis Scott och Norlie & KKV spelar och det kan ju inte bli annat än bra ;-)

Lördag

Lollapalooza dag två står på spel! Tänkte att jag skulle vlogga under helgen, skulle ni vilja det?
På lördagen spelar Mares, 1975, Hov1, Alan Walker & Mike Perry! Så galet taggad!!
Jag hoppas innerligt att mina outfits jag tänkt ha passar (ska ju hämta ut paketet idag, tisdag).
PARTY PARTY PARTY!

Söndag

Som det ser ut nu så skippar jag och Philippa den tredje dagen då vi inte tyckte att LineUpen var något vidare...
Istället kommer jag ta en chilldag hemma och packa inför Cypern då vi drar på Måndagen därpå. Kommer även behöva förbereda packning inför Marbella eftersom jag bara har en dag hemma efter Cypern! Klockan 6 på morgonen går sedan planet mot Marbella så det vore nog skönt om jag har lite packning klar så jag slipper stressa!

Gillar

Kommentarer

Mari
,
Grattis till 3 år tillsammans! Hur känner du kring att din pojkvän är ganska anonym i dina sociala medier? Är det medvetet eller har det bara blivit så, eller är det han som valt det? Hade varit mysigt att se mer om ert förhållande om ni vill dela med er. Stor kram och tack för en genuin blogg!