Vaxholm i mitt hjärta

Min måndag började redan vid 6 där jag direkt satte mig framför datorn och betade av mail. Hela tre timmar tillägnade jag åt mailen vilket kändes skönt. Ska från och med nu bara läsa/svara på mailen på morgonen mån-fre och sedan låta det vara resten av tiden. Tror det är viktigt att vara strikt med det där eftersom det annars är lätt att småjobba lite hela tiden.
Vid 10 tog jag mitt pick och pack och åkte ner till gymmet för att träna lite armar. I höst ska jag satsa på att bli stark både fysiskt och psykiskt och jag är så taggad på det. Får så mycket endorfiner av att träna. ÄLSKART!

Jag åkte sedan hem, duschade och slängde på lite smink medan jag lyssnade på Måndagsvibe med Hanna och Lojsan. Helt klart min favoritpodd!
Jag tog sedan bilen till Vaxholm vilket är väldigt stort för att vara mig. Jag tror inte att jag skrivit så mycket om det tidigare men jag tycker det är SÅÅ läskigt att köra bil på sträckor jag inte åkt på förut. Här hemma går det bra, då är bilkörning typ det bästa jag vet, men när jag inte vet var jag ska och hur jag ska köra så blir det svart i mitt huvud. Jag har fått två panikångestattacker tidigare när jag kört bil så jag var lite skakig nu när jag skulle köra till Vaxholm själv. Givetvis gick det superbra och jag var sååå stolt över mig själv efteråt, haha! Försöker så gott som möjligt utsätta mig för den här rädslan och jag märker att den dag för dag försvinner mer och mer.

Väl i Vaxholm mötte jag upp min kära kusin och vi gick till Hembygdsgården för att ta en lunch. Alltså åååh vad mysig atmosfär. Solen sken och vi satt i en trädgård precis intill vattnet. Jag fick verkligen den där känslan av svensk sommar jag har saknat. Vaxholm i mitt hjärta alltså. Hit måste jag åka oftare <3

Jag beställde in en chevre sallad som typ är det godaste jag vet!

Ser ni hur glad jag va? hehe.

Detta blev min outfit under dagen. Hela köret är från H&M som jag köpte bara för några dagar sedan.
Byxorna hittar ni HÄÄR (klick) och skjortan HÄÄR (klick).

Jag och Emmy satte oss sedan på "Glass på hörnet" och tog varsin glass. Åh vad mycket "vår-känslor" jag hade! Ni vet känslan man har på våren. Det pirrar i magen, solen skiner och man är allmänt taggad på livet. Känner inte riktigt höstpeppen än. Vill inte att sommaren ska ta slut.......

Efter några timmar i Vaxholm åkte vi hemåt och jag lagade middag till familjen. Jag hämtade även ut ett paket från ASOS då jag beställt hem ett par hängselbyxor som tyvärr inte passade, suck! Så jakten fortsätter.
Vid 7 bestämde vi oss för att åka tillbaka till Vaxholm för att se Idol hemma hos vår vän Hugo som dessutom var med och gick vidare! Hur kul?
Trots att jag inte är så taggad på hösten så ser jag väldigt mycket fram emot taco-fredag och idol framför brasan med myskläder! Något vi gjort varje höst enda sen jag var pytteliten! Åh så taggad jag är.

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Chevré sallad är banne mig livet!
nouw.com/johannagrahn
mayaparnevik
mayaparnevik,
Håller med!!!
nouw.com/mayaparnevik
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229