VART TOG SOMMAREN VÄGEN?

Samtidigt som jag har sprudlat av glädje den senaste veckan så har jag ändå känt lite sorg över att sommaren börjar lida mot sitt slut. Har så gott som möjligt försökt förtränga detta faktum men det är kallare ute, det är mörkt om kvällarna och nu har nästan alla gått tillbaka till jobbet igen. Vilket helt ärligt känns sådär för min del!
Jag hade så otroligt höga förväntningar inför den här sommaren. Förra sommaren var verkligen oslagbar och jag trodde att denna skulle bli minst lika bra, om inte bättre. Jag såg så mycket fram emot mina resor, alla våra släktmiddagar på bryggan, dagar ute på sjön och att koppla av på landet. Och ärligt talat så känner jag att det gick för snabbt. Att jag inte hann med allt jag ville. Jag har inte ens satt foten på vår båt i sommar. Jag har inte varit på Husarö dit familjen åker varje sommar. Dessutom missade jag nästan alla släktmiddag på grund av att jag var bortrest. Och allt detta gör mig lite ledsen.
Samtidigt vet jag att jag inte kan hinna med allt och att jag alltid målar upp alldeles för höga förväntningar. Jag idealiserar allt och när det inte blir som jag har tänkt mig så har jag lätt för att bli lite besviken.
Men missförstå mig rätt. Jag har haft en galet rolig sommar. Jag har varit bortrest under hela juli på livets resor och verkligen levt loppan. Solat varje dag, ätit god mat, umgåtts med vänner, familj och pojkvän och bara haft det bäst. Dessutom har jag haft två oförglömliga helger på två festivaler där jag sjungit mig hes med världens bästa sällskap.
Men finns det inte en sanning i att man vill ha det man inte kan få? Jag vill dricka kaffe i morgonsolen på landet. Jag vill ligga i en hängmatta och läsa bok till ljudet av att vågorna slår mot klipporna. Jag vill vakna upp av att det är alldeles för varmt i båten så att jag snabbt måste ta ett morgondopp innan jag ens hunnit öppna ögonen. Jag vill dricka kaffe samtidigt som jag lyssnar på ett härligt sommarprat klockan 13. 
Ja ni fattar. Svensk sommar.
​Tänkte göra ett inlägg imorgon där jag går igenom sommarens alla fina stunder. Fokusera på allt roligt jag fick var med om och inte på stunderna jag inte fick. Nu är hösten alldeles runt hörnet och jag ser fram emot en riktig "jobb-höst". 
Nästa vecka drar möten och event osv igång på riktigt vilket jag hoppas kommer bli en riktig "kick-start" för mig. 

Puss & kram <3​

Gillar

Kommentarer

AnnaaTh
AnnaaTh,
Åh wow, fina fina du<33
nouw.com/annaath
Angelinasalamon
Angelinasalamon,
Känner exakt samma! Sommaren bara försvann nu emot slutet och jag hann inte med allt jag ville 😟 supertråkigt när det blir så, men man kan ju hitta på saker på hösten med! Superfin bild förresten!<3
nouw.com/angelinasalamon
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229