VÄLKOMMEN OKTOBER

God eftermiddag,
Jag har börjat min vecka med två jobbdagar. Igår (måndag) tillbringade jag nästan hela dagen framför datorn där jag satt och redigerade en vlogg jag spelade in i helgen. Den finns BTW ut nu så kika gärna in de ;-)

Igår kväll försökte jag dock se lite anständig ut då jag hade en middag inbokad med min vän Matilda som under hela sommaren har säsongat på Cypern. Jag var så taggad på att äntligen få träffa henne igen <3

Vi två satte oss på en resturang som ligger precis i närheten utav där vi bor och även Julia gjorde oss sällskap. Vi beställde in varsin pizza, jag en chevré & rödbets pizza, och så satt vi och snackade ikapp de månaderna vi varit ifrån varandra. Supermysigt tyckte jag!
Jag och Matilda mötte sen upp Towa och Lisa för att dricka te och snacka skit. Älskar ju att göra sånt här på vardagarna <3

Idag vaknade vi upp till en sprillans ny måndag. Oj, vad tiden går. Redan oktober!
Jag satte nästan kaffet i halsen när jag blickade ut ur fönstret och möttes av denna syn, haha..! En liten älg kalv som hade gått vilse. Det visade sig sedan att hela familjen stod och åt på tomten bredvid- mamman, pappan och ett litet syskon. Kul med nytt frukostsällskap, haha ;-)

Redan klockan 9 hade jag en frissörtid inbokad så där satt jag med min andra kopp kaffe och hade det trevligt. Har verkligen hittat en frisör nu som jag alltid går hos och blir lika nöjd varje gång! Vi ljusade upp håret en aning, klippte bort det slitna och la i en lite kallare nyansering. Galet nöjd faktiskt! Visar er resultatet i ett annat inlägg.
Efter frissan gick jag raka vägen till gymmet och betade igenom ett biceps och ryggpass. Körde drop-set på nästan alla övningar så det sved som tusan i musklerna haha...

Till lunch delade jag och mamma på gårdagens carbonara men varken hon eller jag blev mätta. Därför slängde jag ihop lite bananpannkakor till oss båda och gjorde varma hallon därtill. Blandade bara en mosad banan och ett ägg och stekte i kokosolja. Superlätt och supergott!

Jag hann även med ett besök hos tandläkaren innan jag och mamma gav oss ut i höstsolen på en härlig promenad längst vattnet. Det är ju något alldeles speciellt när solen möter den här kalla och krispiga luften. Jag kan inte få nog av det!
Nu har jag precis haft ett telefonmöte och ska strax hjälpa mamma med middagen. Ikväll kommer min vän Isa över på en kopp te vilket jag verkligen ser fram emot<3

Kram!

Gillar

Kommentarer