Torsdagens klädsel

OUTFIT

Byxor- H&M // Polotröja- Från Paris // Örhängen- H&M // Ringar- Guldfynd // Armband- Ignell jewellery // Väska- Gucci

Hej babes!
Hur härligt är det inte med lite sol? Sånna vårkänslor!! Hoppas verkligen att det håller i sig så att man kan börja med lite kallare kläder.

Hade sovmorgon imorse vilket oftast betyder att jag brukar lägga ner lite med kärlek på det jag har på mig. Förlåt för halvdana bilder men trots att solen lyste så blåste det något sjukt mycket... Om inte håret stod åt alla håll så gjorde solen så att jag såg orange ut haha.. Så här ovan har ni de bilder som blev minst dåliga ;-)

Är däremot väldigt nöjd med dagens outfit #nouwoutfit- en riktig ”maya-outfit” blev det. Byxorna köpte jag på H&M igår och dog när jag såg dem! Så balla! Till byxorna blev det en vanlig polo med guldiga knappar vid ärmarna, vita sneakers och så lite smycken- sen var jag good to go!

NU- fota till en kampanj som förmodligen kommer ut i helgen. Ska bli superspännande! Därefter ska jag på 2 timmars kurs med jobbet och sen hem och plugga.
Har även kommit på ett koncept till bloggen som jag tror ni kommer gilla, så ska börja lite smått på det ikväll så att det blir klart till helgen.

Hoppas att ni har haft en fin vecka, KRAM!

  • OUTFIT
  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer

Sophiehelena
Sophiehelena,
mayaparnevik
mayaparnevik,
tildakarlsson
tildakarlsson,

Dina outfits är bara såå snygga! <3

nouw.com/tildakarlsson
mayaparnevik
mayaparnevik,
åh vad glad jag blir<3
nouw.com/mayaparnevik