Tillbaka till vardagen

Hej från Soffan!
Nu är jag tillbaka efter en helt underbar resa i Litauen. Hade verkligen världens mysigaste vecka i världens mysigaste stad. Vart vi än gick så pryddes gatorna av fina byggnader och mysiga caféer. Vill absolut åka tillbaka dit snart igen.
Saknar ju redan hela familjen och deras härliga energi!

Jag tog morgonflyget hem och fick därav se soluppgången från planet. Så himla fint. Litauen ligger bara en timmes flygning bort så fick hela lördagen hemma. Skönt!

Väl hemma tog jag det bara lugnt. Åt lite frukost, kollade nyhetsmorgon och sånt mys. Fram mot eftermiddagen hoppade jag in i duschen, sminkade mig och bytte om till det ovan. Sen bar det av mot stan och Linns 20-års firande.

Kolla bara så snygg födelsedagsbarnet var!! Eller nja.. Barn kanske man inte är när man fyller 20?

Det bjöds på god mat & dryck och ett härligt gäng tjejer och killar. Vi skrattade, snackade skit och dansade! Riktigt kul kväll om ni frågar mig.

Vid 22 smet jag vidare till en hemmafest där min kusin Emmy befann sig. Sällan man blir bjuden på hemmafester nu för tiden så man måste ju passa på ;-)

Idag har jag haft en riktig chill-söndag. Har degat i soffan och kollat serier precis hela dagen medans det har blåst och spöregnat utanför. Fick en riktig höst-feeling. Vid tre fick jag lite panik och satte på mig träningskläder och tog en promenad på 45 minuter. Solen tittade fram och luften var riktigt frisk så den promenaden var verkligen uppskattad.
Jag mår så otroligt bra av att ta promenader då jag ger mig själv tid för reflektion och att bara vara. Som ni vet så älskar jag "Coffee table jazz"- spellistan på Spotify så den fick ge mig sällskap i hörlurarna. Så lugnande.

Nu ska jag sätta mig ner och lägga upp en plan för veckan som kommer. Har lite att ta igen från förra veckan och samarbeten som måste planeras och lite så. Tror att jag ska sätta mig på ett fik imorgon och jobba så att det verkligen blir krut på mig. När jag jobbar hemma så är det så lätt att börja pyssla med så mycket annat.

Ha en fin söndag änglar <3

Gillar

Kommentarer