Tankar kring guldtuben?

OUTFIT, samarbete

God morgon babes!
Sitter just nu i min morgonrock i solen men ska strax byta om till bikini. Ska bli 22 (!!) grader varmt idag så det gäller att ta vara på det.
Skulle egentligen åka in till stan igår, då min kusin Peg hade ordnat en överraskningsfest för min andra kusin Penny. Men precis när jag skulle gå till bussen brast allt. Jag hade varit i högvarv hela dagen och slutade med att allt bara kaosade i mitt huvud. Det var ett år sen jag senast fick en panikångestattack och det var inget kul vill jag lova... så slutade med att jag stannade hemma, redigerade en video och tänkte på att ta det lugnt och bara andas.
Hur som helst så är äntligen en ny video uppe på kanalen! Det är en video i samarbete med Chiquelle där jag visar upp 5 olika outfits och tipsar om vad som är trendigt just nu. Jag svarar även på några av era frågor där jag bland annat snackar om guldtuben, mina bästa träningstips och svarar på frågan ”får du mycket följare bara för att du heter Parnevik”. Absolut en sevärd video!
Nu: byta om till bikini och sätta mig framför datorn. Har en hel del arbete som måste bli gjort innan jag ska iväg för att fira min bästa vän Jonna.
Puss!!

Gillar

Kommentarer