STUDENTSNACK

STUDENT 2019

God morgon alla morgonpigga!
Jag vaknade först vid 6 men kunde sen somna om en halvtimme till. Så nu har jag varit vaken i lite mer än en timme. Så skönt att vakna tidigt nu när solen tränger sig igenom fönstret! Inte lika kul i vintras när det var kolsvart ute och iskallt i huset...

Igår fick jag hem en studentklänning jag beställt och tror faktiskt jag har hittat "DEN RÄTTA"! Har ett tiotal vita klänningar hemma, dels några från mitt samarbete med bubbleroom och dels några som jag klickat hem själv. Jag har så svårt att bestämma mig när jag har så många fina klänningar hemma haha.... Ändrar mig varje dag!
Nu har jag verkligen börjat inse att dagen är nära. Jag satt igår med mina föräldrar och planerade inför min mottagning. Pirrar i magen bara jag tänker på det nu! ÅÅÅÅHH!! Samtidigt känns det lite läskigt att en dag jag längtat efter hela livet bara kommer vara över p�� två sekunder. Kände faktiskt så med skivan. Hade sett fram emot skivan SÅÅÅ LÄNGE, så kändes konstigt igår när jag vaknade- att skivan bara var över sådär snabbt. Knappt att jag förstod det själv.
Jaja, jag är så in i h*lvete taggad på studenten i alla fall! Att äntligen få släppa min prestationsångest ett tag och bara fokusera på mig och det jag verkligen tycker är kul. Släppa allt plugg. Släppa stressen. Slippa gråta var och varannan dag. Oj så taggad jag är!
Nu ska de rätta klackarna inhandlas och allt kring mottagningen
planeras. Nu pirrar det i magen igen <3


Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Åhh jag säger bara NJUT nu fram till studenten!! Du kommer vilja spola tillbaka tiden sen så ha kul och ta vara på tiden! <3
nouw.com/matildardn
Angelinasalamon
Angelinasalamon,
Såå kul! Har ett år kvar till studenten och längtar redan. Superfin klänning med<3
nouw.com/angelinasalamon