STROLLIN IN SOHO

Igår tog vi en väldigt lugn morgon. Jag vaknade ju redan vid två och Philippa vid 9 så hade några timmar av att bara ta det lugnt. Vi åt frukost och fixade i ordning oss och var sen redo att åka från Brooklyn in mot Soho.

Vi satte oss på Café Select och beställde in varsin kaffe och delade på en croissant med nutella. Så himla gott!
Vi snackade ikapp om livet och hade det allmänt trevligt. Så himla glad över att få vara här med just Philippa<3

Jacka- NA-KD // Skor- Balenciaga // Väska- Gucci // Tröja- H&M // Byxor- WeekDay

Vi strosade sen runt i Soho i några timmar och gick in i några Vintagebutiker. Hittade inget som jag kände att jag behövde så fick komma hem tomhänt. Min shoppingfria månad is still going strong så att säga!
Tycker verkligen att SoHo är ett så himla mysigt område. Varje block har något unikt och människorna är i vanlig ordning så trevliga och framåt. Älskar energin!

Vid fyra tog vi tunnelbanan hem till Brooklyn igen och åt något typ av mellanmål. Köpte med mig frukt och så gjorde jag mig två avokadomackor, gott! Gossip Girl byttes så småningom ut mot hög musik och vi började piffa till oss inför kvällens tillställning.

Philippa och henens tre roommates hade nämligen bjudit in 20 tjejer till ett lingerie party, därav ser vi ut som vi gör haha!
En sån sak skulle ju ALDRIG hända i Sverige så jag var sjukt taggad.
Vi körde truth or dare, hypade över Harry Styles och så dansade vi och sjöng med till låtar. En väldigt lyckad kväll om ni frågar mig!

Idag vaknade jag faktiskt inte förrän klockan 6 men kunde sen somna om till 9, jippie! Jag och Philippa gjorde oss lite gröt och kaffe och tänkte snart bege oss ut till Williamsburg där vi tänkte spendera förmiddagen.
Vi har sen ett Pilatespass inbokat vid tre vilket jag är så taggad inför! Har aldrig testat pilates förr så det gör ju det hela extra roligt.

Puss & Kram

Gillar

Kommentarer

Porro
Porro,
Va Fin i håret du är!!😍
nouw.com/porro