Stay in bed

Godmorgon hörni!

Mitt första inlägg var ett tidsinställt då jag trodde att jag inte skulle hinna blogga något nu på morgonen.. MEN så vaknade jag upp av att näsan forsade blod. En liten "fun" fact är att jag känner ett sånt otroligt obehag när det kommer till blod. Sist när jag tog blodprov så svimmade jag- can´t help it!

Men tillbaka till imorse! Det var första gången jag blödde näsblod så hade ju inte en blekaste aning vad jag skulle göra... Stoppade in lite papper och la mig på rygg i sängen (vilket jag nu i efterhand ångrar). Kändes som jag bokstavligt talat drack 3 liter blod och obehaget och illamåendet började krypa fram. Fick liksom panik..! Jag började kallsvettas, blev helt yr i huvudet och det tjöt i öronen- precis den känslan jag hade innan jag svimmade när jag skulle ta blodprov. Känslan är obeskrivlig och man känner sig så hjälplös i situationen.

Mår i alla fall bra nu men tog 2h innan det slutade blöda.. Puuuhhh, aldrig näsblod igen tack! Blev därför hemma från skolan idag! Hade ändå bara två lektioner och de kan jag jobba ikapp hemma ;)

Hoppas ni mår bra i alla fall! Hörs sen!

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer