Spontanare till GBG

God morgon fina ni!
I torsdags kväll stod jag och lagade köttbullar,potatis och brunsås till hela familjen. Är inte det typ det godaste som finns? Äter det värdigt sällan så det blev extra gott, hehe!
Philippa flög hem från Marbella och pappa hem från Amsterdam så de tog samma taxi hem hit och middagen hann precis bli klar när dom kom.

Philippa och Emmy har sedan en lång tid tillbaka bestämt att de ska gå på Way Out West men jag har velat rätt mycket fram och tillbaka. Under vår middag tjatade Philippa på mig att jag skulle med och tillslut lät det väldigt lockande. Så klockan 21 köpte jag mina biljetter och klockan 9 dagen därpå var vi påväg :-)

Vi hade en supermysig road trip tillsammans på 4,5 timmar där vi både sjöng med till låtar och lyssnade på podd.

Solglasögon- NA-KD // Jacka- Zara // Top/ BikBok // Byxor- H&M

Väl framme i Göteborg svirade vi om till något snyggare outfits och fräschare till oss med lite smink. När klockan slog fem var vi festivalredo ;)

Till skillnad från Lollapalooza så kändes det här området lite rörigt. Lollapalooza hade som en öppen planlösning med alla foodtrucks och scener runtom men på WOW så står det lite tält här och var. Kändes som att jag skulle gå vilse hahah...
Efter lite letande hittade vi tillslut till vip området som även den, tillskillnad från Lolla, var byggd som en stor resturang. Där satte vi oss med varsitt glas prosecco och med en pizza som vi delade på. Mysigt!

När klockan slog sju blev det dags för Zara Larsson att inta scenen så där stod vi alla tre och dansade och sjöng oss hesa. Satan vad bra hon är alltså! Wow.
Därefter återvände vi till VIP delen där dansade och skrattade åt varandra.
Redan vid 22 tackade vi för oss och återvände hem till lägenheten. Alla kände sig lite trötta och allmänt otaggade på att dra vidare och festa!

Nu väntar en ny dag och vi tänkte under förmiddagen bara strosa runt i Göteborg och sedan dra till festivalområdet fram mot kvällen.
Puss och kram<3

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Köttbullar in my heart haha <3
nouw.com/johannagrahn
johannakjell
johannakjell,
Åh så härligt det ser ut på way out west😍
nouw.com/johannakjell
Cassiezenkert
Cassiezenkert,
Ser så mysigt ut!! 😃
nouw.com/cassiezenkert