Sommardagar som rusar iväg

Hej kära vänner!
Bloggen har stått tom i två dagar och tro det eller ej men det beror på att jag har jobbat arslet av mig....??!! Spelade in en vlogg i förrigår som ni nu kan se HÄÄR (klick) och satte mig därav igår och redigerade den från 11-22 non stop. Gick upp klockan 8 imorse för att redigera klart och så blev den äntligen klar vid 12. Hade ju givetvis kunnat redigera den betydligt snabbare men med tanke på att man har så mycket möjligheter i final cut pro så kan jag liksom inte sluta redigera. Det finns alltid något jag kan lägga till eller förbättra...

I vilket fall som helst så har de senaste dagarna bestått av väldigt mycket kusin-häng. Vi har badat och badat och badat.

Jag har även storrensat sovrummet, badrummet och garderoben. Har velat göra det väldigt länge nu då jag samlat på mig väldigt mycket skit så det var verkligen en befrielse efteråt. Men jobbigt var det, det vill jag lova!

Det hela slutade med 7 påsar, varav fyra kläder som jag ska åka iväg med idag och ge bort till välgörenhet.

Häromdagen beställde vi hem thaimat och åt på bryggan till solnedgången. Vi körde musik quiz och sjöng med till gamla låtar. Mysigt va?

Det har även blivit en hel del fiske för grabbarna och Emmy bestämde sig för att testa för första gången och fick en gädda!!! Hur sjukt???

Igår var jag på mitt första pass sen jag sprang en mil i Marbella och skadade knäsenorna. Knäna gör tyvärr fortfarande ont så fick bli ett core pass men vaknade konstigt nog upp med en olidlig träningsvärk i benen, hur det nu går ihop?

Har även gjort ett försök till att byta lite kostvanor till en lite mer näringsrik tallrik vilket går lite sisådär. Min mage är väldigt känslig och ska därför inte äta laktos, lök osv osv... MEN under sommaren har jag skitit fullständigt i allt sånt och ätit lite allt möjligt och min mage mår skit nu haha.. Skulle helst av allt vilja köra en högtryckstvätt genom tarmarna om ni förstår vad jag menar? Rensa ut allt som den inte tål och börja om på nytt... Vi får väl se hur det går..

NU: Försöka planera inför min födelsedag och baka till mormor som fyller år imorgon.
Puss & kram <3

Gillar

Kommentarer