Snapshots

Vardag

Godmorgon kära bloggläsare!

Vilken solig dag man får chansen att vakna upp till här i Stockholm! Helt underbart :-D Har suttit och pluggat nu en timme och tänkte snart väcka pojkvännen för att ta en liten promenad. Gäller att ta till vara av solen när den väl kikar fram.

De senaste dagarna har både varit stressiga men varvade med massa mys. Har känt mig väldigt stressad då vi snittar på 3-4 prov och inlämning/veckan den kommande månaden så har lagt ner extra tid till att verkligen strukturera upp pluggandet noga. Gäller att ha en bra framförhållning så man inte tar allt i sista sekund.
I fredags så bestämde jag+ 6 andra tjejer att dra iväg och fika. Vi hade super mysigt! Uppskattar verkligen dom så himla mycket <3 BÄST är dom, ni anar inte!!

Gårdagen bestod till stor del av pluggande men tog ett break för att sticka ner till gymmet. Tänkte först köra lite ben men kände att jag verkligen behövde få springa av mig eftersom jag suttit still så länge. Så blev 20 min intervaller på löpbandet samt 20 min på trappan. Jag DOOOOG, hahah! Men så skönt efteråt, tack och lov!

Beställde på kvällen hem thaimat som jag och Danne dukade upp framför tv:n. Jätte mysigt att sitta på golvet och äta faktiskt haha! Blev sedan film, chips och godis för min del. Länge sedan jag tog mig tid för det traditionella "lördagsmyset". Välbehövligt om något.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

liindfors
liindfors,