Snapshots

Hej godingar!
I förrigår bestämde vi oss för att ta en cykeltur från Puerto Banus till Marbella. Om jag ska vara helt ärlig så var jag väldigt otaggad men det visade sig bli en väldigt mysig dag! Så fel man kan ha ibland.

Längst vägen stannade vi till vid en resturang intill stranden för en lunch. Jag och mamma beställde in en cecarsallad som tyvärr såg godare ut än vad den smakade... Max beställde hamburgare som var rå och pappa en god pasta. Så pappa drog vinstlotten med andra ord!

Efter vi ätit så cyklade vi vidare och max lyckades ta denna bild på mig. Ser ni hur sjukt blåa mina ögon blev???? Jag är i total chock.

På kvällen hade vi ett bord bokat på OCCO där jag och familjen velat äta en längre tid. Hört så gott om det stället så jag hade riktigt höga förväntningar!
Givetvis beställde jag in lite bubbel :-)

Vi alla beställde in varsin ”Classic” som totalt är 13 rätter på menyn. Allt smakade gott men inget var en ”WOW-upplevelse” vilket gjorde mig något besviken...

Till efterrätt tog jag och Max in en choklad fondant att dela på. Tycker sånt är så galet gott!


Igår tillbringades förmiddagen på vår takterass med en bok i handen. Betade av 50 sidor och nu har jag bara 1/4 av boken kvar! Börjar bli så spännande nu!! Nu anar inte.
Igår kom även min moster och mina kusiner ner till Marbella då jag, mamma, Stella och Jill åkte till organic cold pressed juicery och köpte varsin acai bowl till lunch. Mums!

Till kvällen bokade vi bord på Pasta Factory där vi alltid brukar äta minst en gång när vi är i Marbella. Jag tog in en tryffelpastan som jag tyckte var väldigt god, TIPS!
Kan även rekommendera deras peperoni pizza som Max beställde in! Den får det nog bli nästa gång.

Vet att det blev mycket matbilder men så fick det helt enkelt bli, haha... Vi har liksom inte gjort så mycket mer än att sola och äta på repeat.
På fredag flyger vi hem till Sverige igen och som det ser ut nu kommer Stockholm leverera kanon väder! WIHO!
Förhoppningsvis ska vi ut med båten till helgen. Som jag längtar!

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Men WOW Maya vilka fina bilder!! <3
nouw.com/matildardn
elinnjl
elinnjl,
Porro
Porro,