Sjung om studentens lyckliga dar

Nu är tältet på plats! Så himla skönt att det kom i tid! ”Någon gång mellan söndag och tisdag” sa de och så ringde de i fredags och frågade om de inte kunde få komma redan på lördag. YES! PERFEKT, tänkte jag! Så nu hela morgonen fixade vi med bord och stolar och dukar. Sen var jag iväg och fixade naglarna inför studenten och sen åkte jag tillbaka för att göra fint på borden och hänga upp alla dekorationer jag hade från mitt samarbete med Partyland! Så himla fint tycker jag att det blev :-)
Nu är det bara högtalare och ballonger kvar men det fixar vi på tisdag eller onsdag morgon! Åh vad nöjd jag är <3
Är däremot HEEEELT utslagen nu! Solen har strålat hela dagen vilket bidrog till att det blev så galet varmt inne i tältet. Stod tillslut bara i sport bh och svetten rann ändå vill jag tala om ;-) Om det blir så varmt på onsdag (hoppas hoppas) så kommer vi att ta bort alla väggar från tältet och öppna upp!
För er som undrar så är tältet från Frans Agust AB! Vi hade ett tält därifrån förra midsommar vilket blev sååå fint och även nu är jag hur nöjd som helst! Inget betalt samarbete utan jag är genuint nöjd!
Kram<3

Gillar

Kommentarer