SISTA DAGARNA

Hej mina kära vänner från ett höstigt Sverige!
Dagarna har som vanligt sprungit iväg och jag har som ni märkt haft lite svårt att hinna med bloggandet. Men nu är jag back on track med rutiner så framöver så ska detta rulla på som vanligt.
Innan jag hinner landa allt för mycket vill jag dela med mig av mina sista bilder från LA. Eller sista bilder... Har så sjukt många kvar att visa er så vi får väl låssas som att jag är kvar där ett tag till, haha! Men vi kör på en snabb recap:

I fredags bestämde jag och Phoenix att vi skulle hänga hela dagen. Phoenix har precis börjat på collage här så ville passa på att träffa honom<3
Vi möttes upp på Abbot Kinney och käkade lunch på en italiensk resturang på samma gata. Vi beställde in varsin pizza och det var utan tvekan den godaste pizzan jag ätit i hela mitt liv! Varken jag eller Phoenix minns namnet på restaurangen men den ligger på samma sida av gatan som The Butchers Daughter. Restaurangen har ingen skylt utanför och ser inte alls ut som en resturang utanför, om det nu hjälper er?

En pizza senare gick vi runt i lite butiker som fanns längst Abbot Kinney. Varken jag eller Phoenix var speciellt shoppingsugna så vi gick till stranden istället och hängde där någon timme. Där fanns det ett gatuframträdande som underhöll oss ett tag och så kollade vi på alla killar som åkte skateboard. Mysigt<3

Vid fyra tog jag och Phoenix uber till hans Collage så att jag fick se vart han håller till nu för tiden. Det visade sig vara ett suuuuper stort collage (var i total chock) och så fick jag se hans dorm som han delar med sin roommate. Kul att se!

I lördags mötte jag och John upp Amanda för en hike. Var rätt trött på att strosa runt i butiker så både jag och John var väldigt taggade.

Vi gick upp till "the hollywood sign" som var en hike på lite mer än en timme. Väl framme kunde vi inte låta bli att klicka lite turistiga bilder... Haha!
Så sjukt att jag och John nu har känt varandra 14 år! Vi började i samma klass i förskolan och gick hela grundskolan tillsammans. Tänk om vi visste att jag skulle hälsa på honom i LA när vi liksom var 6 år? Sjukt.

Hör av er om ni hittar en mer oslagbar trio, haha!

Efter vår hike blev det acaibowl och donuts i Hollywood. Jag hade inte ätit sedan 7 på morgonen så jag var rätt hangry där vid fyratiden kan man säga ;-)
På kvällen mötte jag och John upp hans vän på en middag på 3rd street promenade och tog det bara väldigt lugnt!

Sista dagen (söndag) bestämde jag mig för att vakna tidigt. Ställde därför klockan på 5.55 och gick sen en 30 minuters promenad i mörkret ner till stranden för att kolla soluppgången. Att se solen gå upp är verkligen speciellt för mig. Får sånt lyckorus och lugn av det. Satt därav i en timme på stranden och bara andades. Sån här egentid är så betydelsefull för mig då jag ger mig själv tiden att reflektera och andas.

När solen hade gått upp gick jag till Starbucks och köpte mig en kaffe och choklad croissant. Såg även den här lilla skylten som gjorde mig så glad! Älskar sånt <3

Jag, John och hans två roommates spenderade sen tre timmar på stranden. Det var galet varmt ute så vi valde verkligen rätt dag!
Vid fem åkte jag till flygplatsen och lyckades sova mig igenom exakt hela resan hem. Somnade innan vi lyfte och vaknade av att vi dunsten av att vi landade, haha! Aldrig hänt mig innan?

Bestämde mig för att packa upp väskan på en gång vilket jag är så tacksam över idag, hehe. Trodde att jag skulle ha svårt att somna men det gick hur lätt som helst och sov mig igenom hela natten!! Har därför sovit i 23 timmar med tre timmars mellanrum, haha hur sjukt??? Får hoppas på att jag inte åker på någon jet lag.

Dagens planer är att ta tag i jobbet som jag bortprioriterat lite nu under resan. Ska även åka på lite ärenden och försöka gå en promenad som jag längtat sååå mycket efter nu när jag varit borta!
Kram <3

Gillar

Kommentarer

Victoria
,
Åhhh vart är de röda linnet ifrån? Finaste jag sett
mayaparnevik
mayaparnevik,
Hej fina, linnet kommer från Casall <3
nouw.com/mayaparnevik