Sinnesyoga och sånt

Innehåller affiliate-länkar

Jacka HÄÄÄÄR (adlink) den är dessutom på 40% rabatt nu! Har gått och kärat ner mig i brunt och beige och speciellt i denna jacka som är så varm och gosig <3


Hej mina godingar! Som jag har saknat er!
Har velat fram och tillbaka nu med bloggen om hur jag ska göra men kommit fram till att jag ska fortsätta. Eller i alla fall försöka. Till min förvåning var det dessutom 46% av mina följare på Instagram som ville att jag skulle satsa mer på bloggen och det gjorde mig självklart ännu mer motiverad. Så nu kör vi helt enkelt och får se vart det slutar!

Veckan som gått då? - Jo men det har varit en helt okej vecka för min del. Har kommit in i ett riktigt träningsflow nu (YAY!!!) vilket gynnar mitt psyke så sjukt mycket. Testade även på hathayoga igår tillsammans med min pappa vilket jag kände verkligen var min grej. Jag gav kroppen en chans att komma ner i varv och andas för en gångs skull. Funderar verkligen på att köpa gymkort på det gymmet för att få lite rutin på yoga i min vardag.

Världens gulligaste mamma överraskade mig dessutom i måndags med att köpa denna bok till mig. I 105 dagar ska jag värdera och sätta ord på tankar och känslor varje morgon och kväll. Hittills (är bara på andra dagen hehe) har det gynnat mig väldigt mycket då man "tvingas" att se det positiva sakerna som sker i vardagen. Satt för en stund sen och tänkte vad f*n jag skulle skriva ner som svar på frågan "vad var din gladaste stund på dagen". Idag har humöret bara varit i neutralt läge. Sen kom jag fram till att jag visst blev lite glad när jag fick reda på att vi ska äta indiskt ikväll så jag skrev ner det och blev, tro det eller ej, faktiskt lite gladare. Allt handlar verkligen om fokus. Sjukt ändå.

Nu har jag tänt lite ljus, gjort dagens andra kaffe och tänkte sätta mig ner och skriva eftermiddagens to- do list. Testar just nu en ny strategi: jobba effektivt i 30 minuter utan störning av mobil följt av 10 minuters paus där jag får göra precis vad jag vill. Så håller jag på tills jag är klar med min to-do lista. Funkat bra hittills ;-)

BTW: Har en frågestund på min Instagram ikväll. Passa på att ställa era frågor där<3 KRAM!

  • Nära Talltitevägen , Åkersberga

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren,
fina fina du<333
nouw.com/juliablomgren