Shop until you drop

När jag skulle välja kläder imorse var jag verkligen less på ALLT ALLT ALLT i hela min garderob. Jag är så fruktansvärt trött på att 90% av tjejerna i min skola klär sig på pricken lika dant och skulle helst av allt vilja ge bort alla plagg jag har och bara köpa in nytt för att starta om. MEN budgeten för det stämmer inte riktigt överrens med den som finns i plånboken om vi säger så haha ;)

Bestämde mig däremot att efter skolan gå och strosa runt lite i affärer tillsammans med Vilma. Ett nytt plagg är ju bättre än inget haha! Har den senaste tiden inte alls kännt någon lust att shoppa då jag tycker att mina standardbutiker har svikit mig gång på gång men idag så gjorde jag massvis med fynd! Vill börja med att ge en stor eloge till H&M i Täby centrum som fått in så sjukt mycket snyggt! Hade en hel drös med kläder med mig in till provrummet vilket sällan händer. Fick tillslut med mig en jätte fin stickad tröja, en vinterjacka och ett par as balla skor med mig hem!

Kvällens planer är att bara ta det lugnt. Ska packa lite inför helgens äventyr och laga tacos till familjen. Fick nämligen av Danne i födelsedagspresent att åka en weekend till Göteborg vilket alltså inträffar denna helg. Ska verkligen bli så himla mysigt!!
Njut nu av att det är fredag hörrni,

PUSS

Vilken av dessa jackor tror ni fick följa med hem?

Gillar

Kommentarer

Fia
,
Den gula!!