RUTINER

God morgon från Marbella!
Igår anlände mamma, pappa och Max och jag bestämde mig för att åka med dom till Marbella så att dom skulle slippa åka fram och tillbaka. Har haft en helt fantastisk vecka tillsammans med tjejerna, saknar dom redan <3 Känns däremot skönt att få komma tillbaka till lite rutiner nu efter en månad av massvis med fläng. Det är just rutinerna jag älskar med Marbella- att jag känner mig som hemma här. Bästa känslan!

Jag och mamma ställde klockan på 8 och tog sedan bilen ner till stranden för en löptur längst havet. Åh vilket lyckorus jag hade! Vi sprang totalt i 20 minuter och första 10 så pirrade det i kroppen av lycka. Gång på gång påminde jag mig själv om hur fint det var runtomkring mig. Havet, hundarna som busade i sanden och den härliga energin som fanns bland alla morgonpigga människor.
Efter 10 minuter vände jag och började springa tillbaka. Ja, nu började det bli allt jobbigare... Sista 500 metrarna fick jag kämpa rejält. Men jag klarade det!

Såhär såg jag ut efter. Svettig, andfådd men ändå glad. Bästa känslan!

Till frukost blev den en smoothie (banan, spenat, frusen mango, mynta, citron och vatten) och papaya med pressad lime på. Har den senaste månaden bara ätit pizza, pasta och Nutella så kändes bra att få ge kroppen lite vitaminer igen. Kanske något jag fått för mig i huvudet men kände mig genast piggare efteråt haha! Nu sitter jag med en kopp kaffe och nypressad apelsinjuice och njuter av livet. Hörde att det spöregnar i Stockholm så ska verkligen ta vara på att jag har 10 dagar kvar här i värmen.
Ha en fin tisdag kära vänner <3

Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,
Skönt med Marbella!!
nouw.com/matildatakkula
noursaleh
noursaleh,
du lever ju värsta myslivet
nouw.com/noursaleh
Desireekujala
Desireekujala,
Åh vilken härlig start på dagen 😃
nouw.com/desireekujala
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
vad mysigt att vara i Marbella har aldrig varit där =)
nouw.com/2barnsmammaochfru