Resa bokad!!!

MARBELLA 2018

Hej godingar! Hoppas allt är bra med er.

Blev så glad när jag såg att ni fortfarande hänger kvar här trots att det ekat tomt här i några dagar nu. Förlåt för min dåliga uppdatering, men nu är jag tillbaka som vanligt.
Under dagarna jag inte bloggat har jag hunnit med massor! Det har varit alla hjärtans dag, min pojkvän har fyllt 21 och jag har bokat min första resa för i år. Det är nämligen så att jag åker till Marbella 24 juli för att fira mina föräldrars 20 åriga bröllopsdag. Porslinsbröllop är ju givetvis värt att fira <3
Kommer umgås med familjen i en vecka, sen blir det dags för nya äventyr! Jag plus 8 andra tjejer har hyrt en villa i Puerto Banus där vi ska hänga i hela 9 dagar och leva livets liv. Det bästa av allt är att hela denna idé är så spontan från min sida. När jag och min vän Jonna satt och åt middag på Primo ciao ciao (se några inlägg ner) så berättade jag att jag så gärna ville dra till Marbella med ett tjejgäng i sommar. Hon berättade att hon och hennes vänner hade samma planer och kort därefter blev jag inbjuden i deras chatt. Nu en vecka senare är resan bokad och jag känner egentligen bara Jonna från detta gäng, vilket jag tycker är hur kul som helst! Tror denna resa kommer bli sjukt rolig och verkar som jätte härliga tjejer hela bunten. Så olikt mig att dras med i sånt här då jag är ett kontrollfreak deluxe, men någon gång så måste man våga gå utanför min comfort zone och testa på nya äventyr. Iiiihhhh, är sååå taggad!! Ett tag kvar innan det är dags att lyfta men älskar verkligen att ha något att se fram emot. Blir mycket mer motiverad att få saker gjort då.

NU: Skriva klart min sista inlämning innan jag äntligen kan få ta ett välförtjänt lov. Till middag blir det hemmagjord pizza och ska nog tappa upp ett bad med ljus och serie.
XXX

Gillar

Kommentarer

moahakansdotter
moahakansdotter,
åh marbella! <3
nouw.com/moahakansdotter
amandanst
amandanst,

Alltså hur snygg är du?

nouw.com/amandanst