RECAP

Hej änglar<3
Nu har det gått några dagar sen sist och det har helt enkelt berott på att jag haft fullt upp med annat. Det har varit en hel del som behövts fixas innan jag sticker till USA, framförallt jobbmässigt, så att jag bara kan ta det lite lugnt när jag väl är. där. Men här kommer en liten recap på veckan som varit...

I söndags begav jag mig in mot stan för att fira Demi som fyllde 1. Demi är en av barnen jag barnvaktade i Litauen. Världens härligaste unge<3

Det bjöds på kaffe och fika och världens härligaste energi. Blir så himla glad av den familjen!

I måndags bestämde jag mig för att starta veckan med ett power360 pass, mitt favvopass! Vi körde 40 sekunders intervaller, varannan kondition och varannan styrka. Älskar ju sånt! Det blev bland annat rodd, sprintar och burpees vilket jag har sån hat-kärlek till! Vi krigade oss igenom 45 minuter utan luftkonditionering (då den var trasig) och det var som att träna i en bastu haha..

MEN det finns ju knappast någon härligare känsla än efter ett träningspass?! Såhär härligt svettig var Maysan då.

I tisdags mötte jag upp Agnes och Linn på en "fika". Efter många om och men så hamnade vi tillslut på Eataly där vi åt glass, drack kaffe, åt pasta och bruschetta. Väldigt mysigt enligt mig <3

Eataly har en väldigt god bruschetta om ni frågar mig men ett hårdare bröd får man nog leta länge efter, haha!

Igår (onsdag) kämpade jag mig igenom veckans andra crosstrainingpass vilket är ett annat pass sin jag gillar starkt! Det har blivit väldigt mycket pass för min del på sistone men gillar verkligen den typen av träning/upplägg just nu. Känns så skönt att starta mina mornar med 45 minuters intensiv träning sen är man KLAR! Vill dessutom passa på att tipsa om just SATS crosstraining pass då SATS denna månaden skänker 5 kr till Cancerfonden för varje deltagare. Så om ni inte har testat corsstrainingpassen förut så kan ni ju passa på att göra det nu under Oktober måndag ;-)

Efter gymmet var jag iväg på lite ärenden. Fixade naglarna, var hos tandläkaren och så köpte jag hem lite godsaker som Philippa och John ville att jag skulle ta med till USA.
Det är ju något speciellt med svenskt godis som jag aldrig förstått mig på, haha...! Väljer chips framför godis ALLA dagar i veckan.

Resten av gårdagen ägnade jag åt att packa. Herre jösses vilken tid det tar för mig att packa?! Man blir ju liksom aldrig klar... Tog ett litet break vid 18 för att skjutsa Max till sin träning och för att köpa hem lite thaimat till familjen. Så fruktansvärt gott.

​Jag gjorde sen det bästa av pack-situationen genom att tända ljus i rummet och sätta på LOL (min favvofilm). Då blev det i alla fall lite mysigare!
Vid 22 ​tackade jag för mig och med hälften av packningen kvar som fick bli dagens agenda. 
Ikväll går planet till New York! Åhh vad jag längtar <3​

Gillar

Kommentarer

creatingrain
creatingrain,
Önskar jag tränade lika duktigt som du, skulle nog bättra min hälsa något avsevärt men självklart ska jag vara slö och inte orka .. Hoppas ni får det bra i New York!!
nouw.com/creatingrain
celineryden
celineryden,
Ha en underbar resa i NewYork!!❤️
nouw.com/celineryden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229