Produktiv vecka

​God kväll babes! Har fått så mycket gjort denna vecka! Min uppkörning och allt runtomkring är bokat vilket känns sååå skönt. Just körkortet är ett väldigt ångestladdat moment för mig eftersom jag är rädd för att åka bil men var hos min körskola igår och la upp en plan. Känns riktigt skönt att ha en liten morot att sträva efter nu.
Har dessutom bockat av lite jobb, tränat och gjort ärenden inför helgen. ​​Så himla skönt när man får bocka av grejer!

​Btw; Hoppas att ingen av er har missat att jag släppt en ny video på kanalen ;-) Efter mycket strul fick jag tillslut radera hela min redigering och börja om från ruta 1, och då funkade det. PJUH! Känns så skönt att äntligen få visa er denna video. Har två stycken New York vloggar kvar att redigera men sparar de tills nästa vecka. 
Har nämligen en fullspäckad helg som väntar. Helt glömt bort att dela med mig av att jag ska till Guldtuben imorrn tillsammans med Peg, Penny, Filip och Victor. Ska bli riktigt roligt! Så hela morgondagen kommer att kretsa just kring det då jag ska följa med Peg och Penny på genrep osv. 
På söndag ska jag spela in en grej som jag håller hemlig för er tills vidare! Fick förfrågan att medverka idag så det är relativt spontant! Super kul :-)

NU: ​​​Gosa ner mig i sängen med en kopp te och ladda upp inför Let´s Dance. Har varit riktigt trött hela dagen så ska bli skönt att bara ta det lugnt ikväll. 
Kikar in här imorgon igen med, xxx!​​

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229