Produktiv dag

Igår hade jag en riktigt produktiv dag. Började dagen med att jag gjorde mig en kaffe och frukost och checkade sedan av lite jobb. Länkade bland annat massvis med sommarkläder på min blogg vilket ni verkar ha uppskattat! Kul!
Efter ha varit ute i solen i 20 minuter gjorde jag mig en lunch. Har verkligen fått en dille på den här typen av mat- så det blev wokade grönsaker + NORR (min nya favoritdryck).

Efter många om och men (skulle egentligen träna på morgonen) så kom jag till gymmet vid 14. Var inte så taggad på att gymma men som tur var så hade jag redan skrivit ner mitt pass i mobilen så det fanns liksom inga ursäkter.
BTW så delade jag med mig av mitt pass på min instastory och där ligger den uppe några timmar till. La även till den i höjdpunkter för er som vill kolla senare.
Svettgaranti och träningsvärk utlovas! Jag kan inte gå idag... Perfekt såhär till midsommar och klackar :)

Efter att jag tränat blev det dags för sysslor!

Jag åkte bland annat till Willys för att köpa massvis med is till midsommar för att sedan lämna det hos mormor och morfar. Hämtade och lämnade min lillebror gjorde jag också. Sen iväg till nästa affär för att handla middag för att sedan laga middag (tacos) till la familia. Efter maten var jag helt slut i kroppen. Jag kände verkligen att träningspasset tog kol på mina muskler och att jag behövde återhämta mig genom sömn.

Ja! Såhär såg alltså gårdagens TO-DO-LIST ut. Paketen glömde jag och planering av jobb och videos gjorde jag nu imorse istället!
Idag blir det förberedelser inför midsommar i princip hela dagen. Ska försöka sätta mig i solen ett tag också och läsa "Den tredje rösten" som är den andra boken i serien efter "springfloden". TIPS!
Kram <3

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
mayaparnevik
mayaparnevik,
artibus
artibus,
Så fin du är! <3
nouw.com/artibus