Produktiv

Innehåller affiliate-länkar

God morgon lördag!
Jag sitter nu framför datorn och dricker dagens andra kopp kaffe. Utanför skiner solen och det är sådär höstigt som jag gillar att ha det. Försöker ladda batterierna inför ett gympass men är helt ärligt inte så taggad på det idag. Så vi får se hur det blir.
Igår var jag och mamma på gymmet redan klockan åtta då vi hade ett crossfit pass inbokat. Vi svettade oss igenom 45 minuters träning och efteråt kändes det så bra. Däremot blev vi lite smått irriterade på att instruktören la in ett extravarv samt extra burpees då vi blev klara snabbare än planerat. Man trodde liksom att man var klar och så får man reda på att det blir ett extravarv?! Där tappar jag verkligen all ork i världen. Kan bli så irriterad på sånt. Onödigt, jag vet! Men när jag tränar försöker jag ge allt och då har jag inte ork kvar för något "extra varv".....!

Blusen kommer från NA-KD. Länk till den finns HÄÄR!

Vid halv 10 var vi hemma och jag hoppade direkt in i duschen och piffade till mig. Fredagens agenda var att fota och filma tre samarbeten så det var bara att sätta igång.
Jag trodde att jobbet bara skulle ta några timmar så jag hade en kaffe inbokad med min vän Tilma vid tre. Tyvärr fick jag avboka den då jag inte var klar på långa vägar. Vid 17 var allt content klart så då var det bara att sätta igång med redigering osv och jag var HELT SLUT. Det här jobbet tar, tro det eller ej, mer tid och energi än vad man tror. När man filmar ska man ha pondus och energi och man ska försöka få med allt kunden vill att man belyser på ett så naturligt sätt som möjligt. Ja det var lite knepigt emellanåt men vid 18 var jag klar vilket var extremt skönt. Jag kände mig väldigt produktiv och då mår jag ju som bäst ;-)

(Tröja kommer ifrån Ivyrevel, kommer med rabattkod på tisdag!)

Mamma har tjatat på mig i år och dagar om att jag ska rensa mina jackor så bestämde mig för att ta tag i det. Jag har ju som ni vet en dille för jackor och jag har nog upp mot 40 jackor nu (ja, jag vet.... PINSAMT!). Sommarjackorna fick åka upp till vinden och vinterjackorna fick ta plats i garderoben här nere. Sånna jackor som bara legat och dammat senaste året la jag i en hög som sen ska skickas iväg till välgörenhet. Rensade ut 10 jackor i alla fall, alltid något!
Jag gick sen vidare till min garderob för att rensa där med. Nu när jag har en shoppingfri månad känns det skönt att även rensa lite, dels för att se vad man har och dels för att se vad man inte använder längre. Jag har ju egentligen SÅ MYCKET fina kläder som hamnat lite i skymundan. Så nu är det dags att börja använda det jag redan har i större utsträckning.

Mamma och Max var iväg på fotbollsmatch så fick bli taco middag själv framför YouTube. Det var nästan lite skönt att få vara tyst efter en dag där jag bara hört mig själv prata hela tiden.
Vid åtta kom mamma och Max hem och även min vän Emma kom på besök. Vi kollade på idol framför brasan och hade FREDAGSMYS som jag brukar kalla det. När jag sen gick och la mig vid 23 så somnade jag med gott samvete. Trots att jag var helt slut i huvudet så kan jag inget annat än älska sånna här dagar. Hade jag fått bestämma så hade jag hellre velat jobba hårt och produktivt alla dagar i veckan än att inte jobba något alls. Det gör ju så mycket för min själ att få känna mig produktiv, haha!

Nej nu ska jag dricka upp det sista ur kaffekoppen och sen ta tag i den här lördagen. Vad ska ni göra?

Gillar

Kommentarer

Aaron
,
My h.s. basketball coach would tell us at the end of practice, to run another sprint and told us like "this is the one that your opponent won't do" or the competition, it's that extra hard workout at the end that can separate mediocrity from the champions!
magdalenasvanbom
magdalenasvanbom,
Haha men känner igen mig så gällande jackor!! Roligaste att köpa enligt mig😅
nouw.com/magdalenasvanbom
Porro
Porro,
Du är ju bara för fin!!
nouw.com/porro
celineryden
celineryden,
Håller med dig helt och hållet med produktiva dagar, älskar det! Du har inte funderat på att sälja vissa kläder du sorterat bort...? Kram❤️
nouw.com/celineryden