Nytt månadskoncept

MÅNADENS LÅTAR

I samband med att Spotify publicerade en hel lista med ens ”favoritlåtar 2017” så märkte jag hur mycket jag förknippar vissa låtar med årstider, händelser och känslor. Jag tänkte därför att det kunde vara roligt att jag i slutet av varje månad ska dela med mig av mina favoritlåtar just den månaden och berätta lite varför! Hur låter det? Tror det kan vara roligt att kunna blicka tillbaka till dessa inlägg i december sen eftersom jag trots allt lyssnar på musik precis HEEELA tiden- när jag tränar, när jag pluggar, i bilen och till och från skolan ;-)

Det är väl ingen nyhet att jag denna månad har spelat sönder Khalid i lurarna?! Det hela började i USA där han låg som en bakgrundsmusik medan vi solade och spelade badminton. Sen gick det över till att hans musik spelades i bilen, medan vi tränade och därefter har jag varit BESATT av hans musik! Kanske har det att göra med att jag förknippar Khalid med alla highlights från USA, jag vet... Men hans musik är fanemej bra alltså!
Jag är egentligen inte den som brukar binda mig till en artist utan brukar ha lite favoritlåtar här och där, men Khalid tog det hela till en helt ny nivå!!

Jag har dessutom spelat väldigt mycket av Camila Cabellos låt ”Havana”, eller spelat sönder rättare sagt. Den är rätt så uttjatad i skrivande stund.. Men en riktig slinga som sätter sig på huvudet direkt. Det som gjorde den minnesvärd den här månaden är att jag lyssnade på den på planet påväg till USA. Precis när jag satt på den ploppar destinationen ”Havana” upp på skärmen framför haha ;-) Sjukt kul!!


Har ni några favoriter från denna månad?

Gillar

Kommentarer