NY TRÄNINGSAPP!

Banan, jordgubbar, mango, mynta, mandelmjölk + jordnötssmör, frön och kokos...

God morgon babes! Hur är det med er? Jag vaknade upp med en sån sjuk träningsvärk!
Jag har nämligen laddat ner appen "Sweat" igen, vilken är en tränings app skapad av en tjej som heter Kayla Itsines. Det är pulshöjande träning i 30 minuter och jag kan lova er, efter 30 minuter är man helt DÖD, haha! Mycket burpees och upphopp osv, vilket jag verkligen har en hatkärlek för. Älskar effektiva träningspass, så denna app passar mig perfekt! Den kostar ungefär 200 kr i månaden, men enligt mig är det så värt det!

Om ni läst mitt tidigare inlägg vet ni att dagens fokus ligger på plugg. Har en liten "To-do list" som jag verkligen måste ta itu med. Gjorde ett försök med den igår, men det tog tvärstopp. Kände mig nedstämd och inget ville riktigt fungera... Men nu är det en ny dag, och jag ska försöka få ut det bästa av dagen.

Ikväll blir det middag och mys hos min moster, vilket ska bli riktigt skönt! Jag har alltid haft sånna förväntningar på Valborg som aldrig riktigt gått i uppfyllelse, så detta år bestämde jag mig för att bara ta det lugnt och njuta av det. Känner att det är lite samma stuk på nyår, att man har sånna sjukt höga förväntningar på att det ska bli den bästa kvällen i ens liv haha.. Väldigt onödigt om man tänker efter!

Hoppas ni får en riktigt fin Valborg änglar <3

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer