NU ÄR VÅREN HÄR

Hej änglar!
Hoppas att ni har haft en fin start på veckan. Min vecka har varit helt fantastisk! Hängt med vänner och familj, tränat och ätit god mat. Tänkte nu köra en liten recap;)
I måndags begav jag mig till gymmet för första gången på tre veckor. Kände mig väldigt omotiverad men visste att spärren skulle släppa om jag bara tog mig dit. Sprang lite på bandet och körde sen en circuit med 5 olika magövningar tillsammans med min kusin Emmy. Effektivt och roligt träningspass <3

Denna står utanför omklädningsrummet på mitt gym! Texten är faktiskt SÅ SANN. Endorfinerna jag får av träning gör att jag känner mig så himla glad efteråt. Det krävs inte att man kör ett stenhårt pass utan brukar även bli så mycket gladare av en promenad. Tänkte faktiskt att dagens träning ska få bli en promenad i det fina vädret. Det gäller att njuta så länge det varar ;)

När jag kom hem möttes jag av fina blommor från PR-byrån VASS. ÄLSKAR verkligen blommor. Det gör mig så glad <3

Gårdagen började tidigt då jag hade ett tabatapass inbokat redan vid nio. Klockan 11 kom min vän Isa och hämtade mig och vi satte oss på en resturang som ligger precis intill vatten. Där åt vi våfflor, lite sallad, drack kaffe och snacka ikapp. Älskar att hänga med Isa <3

Efter vår lunch kom jag hem och satte mig och planerade min mottagning. Perfektionisten inom mig gör att jag vill planera just precis allt, haha... Vid 17 kom Emmy hem till mig och vi började laga lite mat. En timme senare trillade min pojkvän, Linus och Viccan in och tillsammans åt vi chark och ost till förrätt. Mys!

​Till varmrätt blev det kyckling, sallad, hashtags och bea. Detta är verkligen "vår/sommarmat" för mig. Efter maten tog vi fram frukt, smällt choklad och satt och snacka och skratta om vartannat. Klockan 21 ville killarna kolla på fotboll och både jag och Viccan kämpade med att hålla ögonen öppna, haha. 
Älskar spontana middagar, fler sånna i framtiden tack! 

Gillar

Kommentarer