NI<3

Igår frågade jag på min instagram vad ni har fått för bild av mig och mina sociala medier. Jag menar- jag har ju inte en blekaste aning egentligen? Diskuterade ämnet med några vänner för några dagar sedan som tyckte att jag var väldigt opersonlig på mina sociala medier. Först fick jag en liten chock och sen så tänkte jag "jaha, kanske är det så?".
​​På Instagram försöker jag hålla det väldigt "cleant" då jag tycker att det är så svårt att bli personlig bara via bilder. Däremot anser jag att jag är mer personlig på bloggen och på Youtube eftersom det ges utrymme till att få skriva av sig och visa lite mer sidor av en själv. Personlig men inte privat. Ni vet den hårfina gränsen.
Men sen tänkte jag lite mer. Jag är lätt en sån som tänker och tänker och tänker. Är jag liksom för opersonlig och tråkig?
Så därav slängde jag ut frågan för att höra era tankar om vilken bild ni skapat av mig. I det här sammanhanget betyder ju era åsikter så mycket och gissa hur glad jag blev när jag läste era svar!!! Det är ju precis så här jag vill att ni ska uppfatta mig!! Jag har verkligen världens bästa följare. Era fina ord betyder så mycket och blir lika glad varje gång ni tar er tiden att skriva något till mig. Så fint.
Önskar att jag kan bjuda er alla på bubbel någon dag. Det hade verkligen varit något! <3

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Håller med vad dom andra har skrivit till dig =) jag älskar att läsa din blogg =)
nouw.com/2barnsmammaochfru