Några snabba svar på era frågor

Hej Maya! Detta kanske är en lite annorlunda fråga men vart kommer dina glasögon ifrån? Tänkte på butik, alltså Synsam, Smarteyes osv. Supersnygga! Är spekulant på ett par likadana nämligen 😊 kram på dig!

Hej :-) Kul fråga! Jag köpte mina glasögon på Synsam men de kommer ursprungligen från Ralph Lauren. Hoppas det hjälpte, kram kram!

Ååh vad snyggt skärp kan du länka det?

Det är egentligen mammas skärp som hon köpte long time ago... Så hon minns inte riktigt vart hon köpt den.. Men kan ta på mig uppgiften att försöka hitta något liknande skärp, nästa gång jag har på mig den i en outfit! Kram!

Heej! Jättekul att du börjat med bloggen igen 😊 Undrar bara ifall du använder brun utan sol och isåfall vilken? Kram

Hej! Kul att du tycker det! Yes, nu under vintertid när huden typ ser grå ut måste jag använda brun utan sol för att liva upp ansiktet lite. Min kommer från St. Tropez och finns att köpa på Kicks till exempel ;)

Vilket gymnasium går du på? <33

Jag går på Tibble gymnasium med inriktning ekonomi juridik!

Hej Maya! Jag undrar vart du har köpt din svarta vinterjacka du hade i början av Ellens video på youtube! Tyckte den var så otroligt fin😍 Vart kommer den ifrån?

Hejsa! Visst är den fin! Den fick jag i julklapp av mina föräldrar och kommer från Zara. HÄÄR kan du köpa en likadan! :)

Gillar

Kommentarer