My day trough my phone

Vaknade upp till mulet väder... Suck! Men jag o mamma tog vara på det och drog på oss träningsskorna för att springa vid stranden. Är faktiskt rätt skönt att springa när det är lite svalare! När solen skiner så dör man på bara några sekunder haha...
Åkte sedan till organic cold pressed juicery här i Marbella för att käka frukost. Svängde förbi här när vi var här i somras men då var deras acai slut... Men idag så fick jag äntligen smaka- och oj oj oj så gott det var! Deras acai norpar nog första platsen! ÅK HIT säger jag bara.

Efter det drog vi iväg till en strand 40 minuter bort som vi länge velat åka till. Väl framme hade himlen klarnat men det blåste och var rätt mycket vågor i vattnet. Vi hittade dock ett ställe där det var lä så där låg vi i några timmar och solade. Sååå skönt;-)

Hur snygg är inte min käre bror?

Efter lite beachhäng så mötte vi upp mormor och morfar. Mormor har nämligen hittat ett ställe långt in bland bergen där man kan bada i svavel samt smörja in sig i lera. Sjukt häftig upplevelse men det stank verkligen något otroligt mycket! Trots att jag skrubbat mig i duschen så sitter lukten kvar och svider i näsan hahha!
Huden känns däremot väldigt len just nu! Hoppas den håller sig så ett tag!

Avslutade dagen med en middag tillsammans med familjen på en resturang som ligger precis vid vårt hus. Jag beställde in en arrabiata som var sjukt god och åt sedan en choklad brownie till efterrätt! Mums säger jag bara!

Nu är det läggdags för mig! En ny rolig dag väntar nämligen imorgon :-)

Godnatt hörrni<3

Gillar

Kommentarer