MY DAY THROUGH MY PHONE

Hej Babes! Hur mår ni? Jag har haft en helt fantastisk onsdag!
Började dagen med en ringklocka som ringde vid halv sju haha.. Danne skulle till jobbet och har så svårt att somna om när jag väl har vaknat. Har dock inget emot att vakna tidig och ligga och dra mig länge i sängen. Satte på Nyhetsmorgon och åt gröt, mys! Satte mig sedan i soffan med en kopp kaffe och började läsa Petter Stordalens bok. Är ingen "bok tjej" men kunde verkligen inte sluta läsa! Hans resa är så sjukt inspirerande, och hans tips och råd gör mig så motiverad till att våga satsa på mina drömmar.

Ringde sen upp min kusin Philippa och vi bestämde oss för att träffas över en lunch i detta fina väder. Jag fixade mig snabbt och tog sedan tåget till Täby Centrum.

Fina Lippis <3
Jag tog en pomodoro med glutenfri pasta och Philippa en carbonara. Så kul att få lite ensamtid med henne, inte så ofta vi får till det när hon bor på andra sidan jordklotet Är riktigt taggad på att hälsa på henne i New York om två veckor! Inte lång tid kvar nu ;-)

Efter lunchen strosade vi runt i lite affärer och tog sen tåget hem igen. Hängde med Philippa ett tag och åkte sedan iväg på ett spontant möte med en kille som heter Victor. Vi bollade lite idéer runt mina sociala kanaler och bokade ett ytterligare möte redan nästa vecka. Så spännande! Är mer motiverad än någonsin just nu, tror inte ni anar! Vill göra allt för att publicera så bra content som möjligt till er.
Ni får jättegärna komma med förlag på vad ni vill läsa om här på bloggen. Har ni några frågor så ska jag såklart även försöka svara på dom också!

​​Ha en superfin kväll änglar! Sweet dreams<3

xxxx

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Älskar Vapianos pasta 😍🍝
nouw.com/johannagrahn
filippaml
filippaml,
Härlig dag och fina bilder!! <3
nouw.com/filippaml