MÖSSPÅTAGNING OMGÅNG 2

God morgon änglar! Igår, den 30e April, var dagen äntligen kommen. Vår riktiga mösspåtagning. Den i fredags var bara en liten fuskis ;) Vi började dagen hemma hos en kille i min klass klockan 8. Alla var supertaggade, klädda i vita overaller och studentmössor.

Det dröjde inte länge förrän overallerna var fyllda med namn, citat och symboler haha.. Älskart!

Och här har vi dom- tjejerna jag fått spendera mina tre gymnasieår med. Lyllo mig! Skolan skulle vara SÅÅÅ tråkig utan dessa!!!

Klockan tio gick vi i samlad trupp mot skolan där vår mösspåtagnings ceremoni väntade. I skolan så sjöng vi, rektorn höll tal och sen satte vi på oss mössorna.

​Därefter drog vi till Fridays för mat och sen åkte vi hem till min vän Isak igen. Där satt vi och snackade och bara hade det trevligt fram tills klockan slog tre. Då begav vi oss in till stan för en dagsfest som tyvärr inte var något vidare... Festen var ett "mösspåtagningsevent" men det var bara min klass som hade mössa och overaller hahaha.. Så jag var där max en timme innan min kära kusin Emmy kom och hämtade mig för en middag hemma hos henne med släkt och vänner. Mysigt avslut på en mysig dig helt enkelt!
Nu är det bara 35 dagar kvar hörrni!! Wooohooooo!​

Gillar

Kommentarer