MÖSSPÅTAGNING OMGÅNG 1

STUDENT 2019

I fredags var dagen ÄNTLIGEN kommen. Gissa om jag var taggad, hehe ;) Mössan sattes på för första gången, en blus från H&M och kostymbyxor likaså.
Vid 8.30 var jag på plats hos min vän Vilma där det blev snacks och lite bubbel. Så taggade tjejer!!!

...Sen bar det av mot stan och Josefina.

Klockan 10.20 var vi på plats och jag kan säga att vi inte var de enda där, haha! Tror det var 6 000 studenter som hade tackat ja i evenemanget så det blev rätt trångt. I tre hela timmar fick vi stå och trängas i kön. Lilla jag mosades ju ett x antal gånger.... För er som tar studenten nästa år - åk till Josefina vid 14! Då är kön minimal!!!

I kön träffade jag min vän Ella! Ni känner väl igen henne från New York vloggarna va?
Världens bästa Ellisen <3

Väl inne på Josefina begav vi oss vidare mot nästa kö, nämligen matkön. Känns nu i efterhand som att det enda jag gjorde denna dag var att stå i kö, haha.. Men jag måste erkänna att hamburgarna var bland det GODASTE jag har ätit. Efter att ha stått i kö så länge så hade jag ont i HELA kroppen. Så lite mat i magen gjorde susen.

Sen hann vi mingla i en halvtimme innan vi begav oss mot nästa kö- toakön haha.. Alltså gud vad med köer...
Efter 30 min i denna kö så gav vi upp. Jag var trött på att stå i kö, helt utslagen med andra ord. Så vi lämnade faktiskt Josefina vid 15.00 och gick till en uteservering på strandvägen istället. Måste säga att jag är lite besviken på Josefina. Tyckte det va lite antiklimax när man kom in och ingen riktigt vågade dansa. Vissa satt ner på golvet på grund av att de var så utslagna från kön. Andra stod och gungade med benen..? Nej, om det är party så ska det vara dans och så är det med det. (Josefina usla musik kan ha varit en bidragande faktor)

Jossan, jag och Vilma <3

Åh vad det var skönt att få sätta sig ner igen. Värkte i hela min kropp haha.. Här satt vi, 5 utslagna tjejer och orkade knappt säga ett ord. Men väldigt mysigt avslut på en rolig dag. Eller det var Vilmas frukost som vägde upp dagen rättare sagt ;)
Nu är jag supertaggad på att se vad min riktiga mösspåtagning har att erbjuda. Den äger rum på tisdag med ceremoni i skolan och därefter drar hela skolan in till stan. Denna gång blir det även overaller och hela den grejen. ÅH vad taggad jag är!!!

Gillar

Kommentarer