Morgonstund har guld i mun

God kväll!
Jag har haft en helt underbar dag. Vaknade av mig själv 6.30 och såg att himlen var helt orange. När vi är här i Marbella så brukar jag och mamma alltid ställa klockan och kolla på soluppgången så jag passade på att smita upp på vår takterass nu när jag ändå var vaken. Det visade sig att mamma också var vaken så vi kollade när solen reste sig tillsammans. Mysigt tycker jag <3
Svalorna flög cirkulerande över solen. Som att de också väntade på att den skulle stiga upp. Fint va!

När klockan slog 7.46 så tittade solen fram och dagen kunde börja.

Jag måste erkänna att jag var galet trött så la mig i sängen en halvtimme för att låta kroppen vakna. Helst av allt hade jag nog velat somna om men mamma lockade med en promenad längst havet och det tog emot att tacka nej. Så en promenad fick det bli!

Vi gick totalt 3 km och efter promenaden hade även min kropp vaknat till liv. Skönt!
Men imorgon har jag lovat mig själv att sova ut. Eller rättare sagt- ska försöka att sova till nio. Återkommer om hur det går!

Ni lär ju ha tröttnat på dessa frukostbilder vid det här laget.. Samma visa varje dag. Men det blir lätt så för mig! Min gröna smoothie har jag druckit nästintill varje dag i tre år nu. Tröttnar aldrig!

Vi tog sedan vårt pick och pack och begav oss mot stranden. Jag lyssnade podd och läste bok. Vinden svalkade väldigt skönt idag så blev aldrig varm vilket var otroligt skönt. Tvingade mig själv att bada en gång och jösses så kallt det var haha!

Sen blev det en lunch på La Milla som är en väldigt fin resturang intill stranden. Jag beställde in en hamburgare och blev tyvärr något besviken då den var väldigt smaklös. Men mätt blev jag allt! Det var väl det som var tanken.
Efter lunchen hann jag läsa 10 sidor innan ögonen slöt sig och jag tog en nap. När jag vaknade var jag HELT SLUT. Over and out.

Till middag slängde jag ihop lite grönsaker som fanns i frysen. Matlagning i dess enkelhet. På med lite kryddor, soya och vitlök och resultatet blev svingott.

​Nu har vi precis kört en runda chicago och det slutade med att jag fick noll poäng, haha! Tur i kärlek, eller vad säger man?
Nu ska jag göra ett försök till att redigera en vlogg men ni vet ju hur det gick sist jag var på Cypern... Så vill inte lova något!

Kram <3​​​

Gillar

Kommentarer

cjulias
cjulias,
Wow vad vackert!!!
nouw.com/cjulias
Elin
,
Vad läser du för bok?:D