Morfars 80 års jubileum

Inleder givetvis detta inlägg med att hälsa grattis till världens bästa morfar på hans stora 80 års dag. Morfar är verkligen en stor förebild för mig och efter gårdagens fest så insåg jag verkligen hur stor betydelse han även har för hela Sverige. En riktig ikon vars framgång och personlighet är så värd att hylla.
...och hyllad blev han verkligen igår! Alla hans vänner, före detta kollegor och familj befann sig nämligen på Nalen inne i Stockholm för att fira honom. Massa fina tal och framträdanden bjöds det på under en 7 h lång lunch. Det bästa framträdandet måste nog ha varit när en av hans vänner imiterade honom. Det är första gången jag hört någon härma morfar och jag blev helt stum. Det gick inte att urskilja, sjukt!

Firandet fortsätter även idag, på hans riktiga födelsedag. Hela släkten är just nu och äter lunch med honom, men dessvärre missar jag detta på grund av ett matteprov jag var tvungen att skriva nu på morgonen... Istället hakar jag på till middagen där vi ska samlas allihopa igen för att därefter kolla på Parneviks som har premiär ikväll. Det är ett riktigt roligt avsnitt så det får ni inte missa ;-)

Ha en underbar dag babes, xxx

  • Nära Ensta, Täby

Gillar

Kommentarer

Louisa
,
Har du bild på hur ditt hår ser ut bakifrån? Din frisyr ser helt magisk ut 😍