Mitt rum är invaderat av loppor!!!

Började för några dagar sedan när jag vaknade upp med 8 stycken bett som jag då trodde var myggbett. Reagerade på att ingen annan i familjen blivit biten men det va inget mer med det.
Dagen efter vaknade jag upp med 12 (!!) stycken nya bett och visste inte vart jag skulle ta vägen. Det kliade som in i h*lvete men trodde att jag bara hade drabbats av ren otur. Det jag däremot reagerade på var att jag inte sett en enda mygga i mitt rum..
Under gårdagen kunde jag inte slita blicken från betten och plötsligt slog det mig- LOPPBETT! De såg inte riktigt ut som vanliga myggbett utan de var mer åt det röda hållet. Tror ni förstår vad jag menar om ni ser bilden.
Då vi har två utekatter så är det rätt logiskt att de skulle kunna bära på loppor och eftersom de sover i min säng så har jag ju förmodligen loppor i HELA SÄNGEN!!! Ringde Anticimex direkt som gav mig instruktioner hur jag skulle göra. Ägnade hela eftermiddagen igår åt att dammsuga, tvätta och dammsuga igen. Alltså FY. Hittade dessutom en död loppa under min madrass.. Förstår ni hur äckligt detta är??!

Kommer inte vilja sova i mitt rum på ett bra tag vill jag lova haha...

USCH!

  • Nära Ensta, Täby

Gillar

Kommentarer

MaritSteinwandt
MaritSteinwandt,
tur att det inte är vägglöss, de är typ omöjliga att få bort enligt antesimex.
nouw.com/maritsteinwandt
Faronsson
Faronsson,
Åh vad jobbigt! Låter helt hemskt, se till att tvätta allt o hoppas att de försvinner😘
nouw.com/faronsson