MIN SOMMAR 2019

Min Student

Åh. Här började ju sommaren på riktigt! Med bästa dagen i mitt liv dessutom.
Hade fått höra att studenten är lite överskattat men jag kan INTE hålla med. Skulle kunna göra vad som helst för att spola tillbaka tiden. Jag hade verkligen livets bästa dag, både med klassen och med släkt och vänner där hemma. Ryser.
HÄÄÄR (klick) hittar ni en vlogg från min student.

Pennys Babyshower

Dagen efter min student var det dags för Pennys babyshower. Jag drack bara något glas under min student så på så sätt var jag ändå rätt pigg men min röst haha... Den var som bortblåst! Fick inte fram ett enda ord... Åh jag minns verkligen hur jobbigt det var haha! Tror den var borta i fyra dagar.
Pennys babyshower var i alla fall en succé! Mia, Philippa, Peg, Elsa och Pernilla hade fixat så fint och det blev en härlig blandning av mingel och lekar.
(Ser ni btw hur mörkt hår jag egentligen har..? Här hade jag inte hunnit färga min utväxt haha..!)

Phoenix Student

Phoenix hade tagit "graduation" i USA så vi ville givetvis fira honom här hemma i Sverige med den svenska släkten. Det blev en pizza kväll och vi lärde oss spela Mafia som sedan blev sommarens spel bland oss kusiner. Vi drog sedan till Berns och F12 och dansade hela natten lång. Det var första gången vi gick ut alla kusiner i samlad trupp och det är absolut en av de bästa utgångarna jag haft!

Dagarna på bryggan

Jag fick även många dagar på bryggan bestående av endast sol, bad och häng. Där läste vi bok och snackade skit. Älskart!

Pennys och Douglas landställe

Jag och mamma spontan-åkte hit en kväll för att bara mysa och ta det lugnt. Jag minns att det var otroligt mycket mygg (som älskade mig) så jag gick och la mig nästan direkt för jag fick panik, haha.. Dagen efter blev det morgondopp och häng med fina Penny. Hit hade jag velat åka mer i sommar <3

Släktmiddagar

Trots att jag klagat på att det inte blev så mycket släktmiddagar för min del så fick vi ändå ihop några stycken. Släktmiddagar är typ det bästa jag vet, haha! Är så tacksam för att vi har så bra sammanhållning och vill umgås med varandra i vår släkt. Dessa middagar betyder allt.

Midsommar

Sen hann det bli midsommar vilket är en annan höjdpunkt den här sommaren. Den här dagen betyder verkligen något extra för vår släkt och vi har ALLTID roligt. Vi dansade runt midsommarstången, åt god mat, drack snaps, lekte lekar och dansade hela natten lång.
HÄÄÄR (klick) hittar ni en vlogg från min midsommar.

Padel-turnering

Nytt för i år är att vi körde en padel-turnering dagen efter midsommar som jag hoppas blir till tradition framöver! Så himla kul.

3 år

Jag och Danne firade 3 år tillsammans! Det känns så lite och så mycket på samma gång. Helt ärligt så känns det som att vi känt varandra hela livet men tre år är trots allt hela min gymnasietid.

Lollapalooza

Även denna helg är en höjdpunkt för i sommar. Jag hade verkligen SÅ KUL! Detta var den första festivalen någonsin för min del och jag gick dit tillsammans med Ella och Philippa. På området befann sig Stella, Phoenix, Isak och Filip med vänner så vi blev ett gäng. Vi fick se galet bra konserter och dansa och sjunga oss hesa. Denna helgen kommer jag att minnas länge!

HÄÄR (klick) hittar ni min vlogg från Lollapalooza.

Cypern

Åh kan jag snälla bara få spola tillbaka tiden. Den här resan var verkligen BÄST! Jag åkte dit tillsammans med min pojkvän där vi fick helt fantastiska dagar tillsammans. Jag fick även träffa min älskade Matilda som flyttat dit på obestämd tid. Så himla kul att se vart hon bor och hur hon har det. Älskade den här resan så mycket <3

Pannkaksfrukost

Under tiden jag mellanlanda i Stockholm mellan Cypern och Marbella så hann vi med en allra sista pannkaksfrukost. Det blev sista gången jag fick se Penny innan hon blev mamma och även sista gången för i år jag kramade om Phoenix då han börjar collage nu i höst.

Benalmadena

Efter en dag i Stockholm tog jag och tjejerna flyget till Malaga och spenderade helt otroligt roliga dagar i Benalmadena. Det var första gången vi sågs sedan studenten så vi hade en del att snacka om. Vi åt goda middagar på balkongen, solade vid poolen och åkte en minnesvärd båtresa hah. Minns ni? Saknar tjejerna redan <3

Marbella

Efter 5 dagar i Benalmadena åkte jag med min familj vidare mot Marbella för att spendera två veckor där. Jag kom äntligen igång med träningen igen efter att ha slappat hela långa sommaren. Vi åt god mat, spelade paddel och hängde på stranden. Jag läste ut min bok som jag blev helt fast i (bästa känslan) och hade så fina kvällar på vår takterass i solnedgången. Marbella är ett av mina favoritställen på jorden, helt klart! Känner mig så hemma där!

Mormors födelsedag

Den 1:a augusti fyllde mormor 79 vilket vi firade med både en lunch och middag. Tycker det är så fint att vi i släkten är så duktiga på att fira varandras födelsedagar. 82 eller 8? Alla åldrar är värda att firas storslaget!

Reunion

Ääääntligen fick vi till en reunion jag och livets tjejer. Sofie lagade god middag och vi drack massa bubbel. Älskar dessa tjejer så jag nästan spricker!! Livets tjejer är vad dom är.

Way out West

Även detta är en helg jag sent kommer att glömma. Vi såg Zara Larsson och Maggio, drack massa bubbel och njöt av varandras sällskap. Man har väl alltid roligt i Göteborg, right?

HÄÄR (klick) hittar ni en vlogg från Way Out West.

Jag fyllde 19

Den 11:e augusti fyllde lilla jag 19 år. Det blev en väldigt "chill" dag som inleddes med en frukost med familjen, följt av lunch på resturang och sedan släktmiddag på kvällen. Då passade vi även på att fira min kusin Stella som hann fylla 16 under tiden de var i Marbella. En väldigt mysig födelsedag, precis som jag ville ha den <3

Atticus Murray

Sommaren avslutades med det alla väntat på sen i julas- att Pennys bebis skulle födas. Den 15e augusti föddes fina Atticus Murray. Det kan ju vara det sötaste livet jag skådat. Längtar så himla mycket tills jag får träffa honom på riktigt <3

Gillar

Kommentarer

johannakjell
johannakjell,
Så himla fint inlägg😍 älskar upplägget med små bilder och lagom med text 💕
nouw.com/johannakjell