MIN PÅSKHELG

Vädret de senaste dagarna har ju varit HELT fantastiskt! Jag har legat och solat hela dagarna och lyssnat på "Oh, vilken härlig da`" av Ted <3 I fredags kväll åkte jag och några från släkten för att kolla på Let´s Dance. Vi var där redan från 18 då vissa akter skulle spelas in redan innan. Riktigt kul att se allt live. Tycker att alla dansare är GRYMMA!

Gårdagen bjöd på SOL så jag och min vän Jessica tog bilen till Vaxholm för lunch och häng. Det känns så himla somrigt att vara där. Alla människor var på bra humör, solen sken och man hade inget att klaga på. Jag tog en caesarsallad och Jessica en Club Sandwich. Super gott och super mysig tycket vi<3

Därefter gick vi och köpte glass och hängde vid hamnen. Kollade på båtar och njöt av solen. Livet ni vet. Åh vad härligt det var!!!!

Fina Fred <3

Vid 17 blev det dags för släktmiddag för att fira att påsken är här! Förutom att leta efter lite ägg så har vi tidigare aldrig haft någon speciell påsktradition. Vet att flera familjer äter "jul/midsommar mat" under påskhelgen vilket min familj aldrig gjort. Så detta år bestämde vi i sista minuten att alla skulle samlas för en mysig släktmiddag. Däremot uteblev den så kallade "påskmaten". ;)

Sol och bubbel, blir det mycket bättre än så?

Till förrätt bjöds det på toast Skagen. Förra sommaren lärde jag mig att tycka om räkor men har ännu inte vågat äta skagenröra, hehe! Kanske får bli sommarens utmaning ;-)

Till varmrätt blev det risotto och sallad. Risotton var verkligen MAGISK vilket alla höll med om. Vi skrattade massor och hade det trevligt i solnedgången. Älskar att umgås med min kära släkt <3

Både jag och mamma är morgonmänniskor så vi började dagen med en promenad längst vattnet nära där vi bor. Solen sken, luften var sval och fåglarna kvittrade. Har den senaste tiden börjat lägga märke till omgivningen mer och mer. Uppskattar fågelkvitter, fjärilar och träden som gungar fram och tillbaka. Låter som värsta tönten haha men jag blir på riktigt så glad av sånt. Bland det bästa jag vet är att sent på kvällen blicka upp mot en kristallklar stjärnhimmel, kolla på stjärnfall och på månen.

Jaja, nog om det! Nu ska jag snart möta upp mamma och pappa för en lunch på resturang. Därefter blir det plugg!
Kram<3

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Låter ju så himla härligt!! ✨
nouw.com/matildardn