MIN MYSHELG

I skrivande stund sitter jag vid skrivbordet i mitt rum, slurpar på dagens första kaffekopp, ser regnet smattra mot fönstret samtidigt som jag lyssnar på Mumford and Sons. Riktigt mysigt enligt mig!
Än så länge har jag hunnit med ett armpass på gymmet tillsammans med Danne och nu tänkte jag få lite jobb gjort inför morgondagen och sen spana in lite flygbiljetter till Palma. Jag och Danne vill nämligen dit i sommar men vi är rätt sent ute så vi får se om det blir Palma eller något annat ;-)

Gårdagen då? Jo det var en riktig slapp-dag. Hängde för det mesta runt i pyjamas och segade.
Eller förresten! Åkte ner till min mormor och morfar för att fixa med bord, stolar och dricka inför min studentfest nästa onsdag. Åh vad jag är taggad<3

Fram mot kvällen åkte jag till mina kusiner för häng. Hade världens FOMO när jag såg alla stories från Alice & Biancas showcast... Har länge velat gå på den men tog aldrig tag i det hela då jag inte hittat någon som ville haka. Oj vad jag fick ångra det igår haha.. Nästan så att jag hade kunnat gå dit själv! Vilken GIRL POWER!

Medan de andra bastade satt jag på bryggan, lyssnade på jazz (min favvo-musik) och blickade ut mot denna utsikt. Fann ett riktigt lugn i själen. Så nostalgiskt att kolla på fåglar, båtar som puttar förbi och molnen som sakta förflyttar sig bort.

Efter några vändor av bastu och bad åkte hela gänget ner till COOP för att handla godis, glass och chips.
Älskar vårt kusin/pojkvän häng <3
Sen blev det film och jag tror att jag och Emmy somnade efter 20 minuter. Lagom till 12 vaknade en mindre glad Maya upp och ville hem haha.. Mitt humör är inte att leka med när jag vaknar upp ur min skönhetssömn och vet att det är en evighet kvar tills jag ska få somna om hemma i sängen igen hahah..

Idag är det mors dag och givetvis är min kära mamma värd all uppvaktning i världen <3 Mitt bidrag blev en bukett blommor och ett litet kort och pappa köpte nybakat bröd och satte på klassisk musik. Att äta nybakat bröd med Nutella på helgerna är en tradition vi haft i min familj ända sen jag var pytteliten. Det bästa jag vet är att vakna till doften av kaffe och bröd och till ljudet av klassisk musik. Så nostalgiskt <3 Tyvärr har vi slarvat med denna "tradition" det senaste året. Får bli ändring på det!

Här är hon! Starkaste kvinnan i mitt liv! Min mamma<3
Och så har vi lilla jag. Tror att jag bara är några timmar/dagar gammal på denna bild!!!
Ikväll ska jag och mamma kolla på svan sjön vilket ska bli så galet mysigt, bara hon och jag liksom <3

Gillar

Kommentarer

Nikita
,
Hade varit kul om du gjorde ett inlägg om vad du önskar dig i student present💗