Min helg i bilder

Började, som ni vet, lördagen hos frisören! Blev super nöjd! Resultatet ser ni ovan ;-) klippte mig inte denna gången då det var en månad sen sist. Men märker nu att det kanske skulle behövas...

Jag och mamma åkte sen in till stan för att se på Peg! Sjukt duktig! Filmade en hel del så får se om jag sätter ihop det till en vlogg! Skulle ni vilja det?

Tog sedan en taxi till sthlm water front för att gå på attitude. Blev rätt stressigt då jag bestämde mig för att dra dit i sista sekund. Men hann med att se Max factors fashion show vilket var super kul! Sjukt häftiga looker!

Avslutade dagen på Jamie Olivers men en kusinmiddag där jag tog en gnocchi! Första gången jag åt det men det var verkligen jätte gott! Speciellt efter en lång dag i Stockholm.
Därefter var jag suuuper trött så vi tog bilen hem och jag somnade direkt. Inte van att flänga runt så mycket haha ;-)

Började söndagen med en fars dag frukost! Världens bästa pappa har jag! Han ställer alltid upp för mig och min bror, måste verkligen bli bättre på att uppskatta det!
Det bästa med helger måste nog vara frukostarna<3 nybakat bröd och nutella, blir inte bättre än så! Pappa kommer från Tyskland så han har fört vidare den traditionen till vår familj. Det ska jag också göra när jag skaffar min egen <3

Åkte sedan och övningskörde med mamma. Gick superbra faktiskt men jag märker verkligen att man tappar om man inte kör kontinuerligt. Måste verkligen ta tag i detta nu!
Svängde även förbi Mio för att kolla lite möbler. Måste ju verkligen ta tag i mitt rum snart och har lite planer kring hur jag vill ha det... mer om det sen!

Jag och Danne drog sedan till Mos för att strosa runt. Hade jätte höga förväntningar på Zara men blev verkligen besviken... Tycker inte de har levererat bra alls in år, tyvärr!
Fyndade dock ett par jeans och en basker på Pull & Bear och så en kaffe såklart på Starbucks. Jag och Danne åt sedan två burgare på Vigårda. Vi båda var väldigt hungriga så magen blev glad :-D

Åkte sedan hem och fick ett ryck. Rensade hela min garderob vilket resulterade i en stor säck med kläder. Skulle ni vilja att jag lägger ut vissa plagg på min bloppis insta? Kan göra det vid intresse :-)

Blev sedan en lugn kväll med familjen. Åt en super god middag och tog det bara lugnt därefter. Bra avslut på veckan med andra ord.
Hoppas er helg har varit amazing, PUSS<3

Gillar

Kommentarer

Fia
Fia,
Ja snella!! Lägg ut alla kläder, ska köpa allt
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229