MIN HELG I BILDER

Hej vänner! Sist vi hördes av var i fredags så jag tänkte att vi skulle köra en liten recap på allt som hänt sen dess! Min fredagskväll spenderades med min fina vän Isa. Vi gick i skolan tillsammans hela högstadiet har har sen dess hållt kontakten vilket jag är Såå glad över. Vi drack bubbel, pratade ikapp och skrattade massor. Vi tyckte till exempel att vi var super roliga som skrev "Torsdag" på bilden till höger.. Jaja, tramsfior är vi allt ;)

Jag tog in en pasta och Isa en hamburgare. Min rätt var sviiingod men eftersom jag är känslig mot laktos så satte den sig som en sten i magen haha.. Men det var det värt!

Min lördag började rätt tidigt och redan vid 8.30 satt jag med dator och kaffe på espressohouse. Fick en hel del plugg klart där tack och lov så kommer nog sitta där i fortsättningen med. Klockan 11 hade jag nageltid och testade att köra på rött. Men ärligt talat så känns det som att den naturella färgen passar mig så mycket bättre. Tycker de ser lite klumpigt ut med färg eftersom jag vill hålla längden så kort som möjligt. Men jaja, vilket i-landsproblem! Dumt att klaga liksom.

Vid tre åkte jag och mamma till "Valdys", en butik i Österskär som en familjevän till oss äger. Jag fick med mig 2 hårspännen med pärlor på plus klänningen ni ser ovan. Tror den kan bli så snygg till ett par sneakers eller till ett par klackar!
Till middag blev det risotto och därefter somnade jag på 5 minuter i vår soffa. Som ni vet har jag känt mig lite förkyld sen en vecka tillbaka och känns som det bara blir värre och värre.. I fredags så va jag så hes så att rösten brast ett flertal gånger under middagen med Isa. Så det var nog välbehövligt att somna tidigt igår. Kroppen sa ifrån.

​Idag, söndag, vaknade jag upp väldigt hängig. Känner mig svullen i ansiktet (ser dock ej svullen ut men tror vi alla har känt den känslan) och lite febrig. Fick dock ett litet ryck och rensade garderoben. Trots att det inte alls var länge sen jag gjorde det sist så slutade det med fyra Ica-kassar. Well Done! Satte sen på en tvätt och ställde mig och strök lite kläder. När jag var klar så kändes det dock som luften gick ur mig... Frusen och helt slut. Har sen dess bara suttit framför datorn och svarat lite på mail och nu bloggen. Sitter även och planerar kommande veckor. Vad vill ni se mer av på bloggen? 
Kram <3​

Gillar

Kommentarer